Všechny komentáře k článku:Nejčernější Black Friday v historii CZC.cz je tady

Lg televize

Taktéž reaguji na tuto nejčernější friday v historii,ale jak pro koho,nákup této tv https://www.czc.cz/lg-50lf652v-126cm/171796/produkt mě stál 27.10. 14999, teď je vyprodaná za 15490 a to se vyplatí, proč na to nereaguje vedení czc.cz,aby zdůvodnili ty kecy ohledně slev 80% a podobně.

Možnosti
3 reakce
poslední 25. 11. 2016 8:35

Řeknu to jinak, moje mamka pracuje v maloobchodní prodejně s potravinami, čas od času se něco zdraží. Co se nestalo ? Zdražilo jedno zboží z 7,90,-Kč na 9,90,-Kč a lidi to přestali kupovat a zboží týden prakticky neubývalo. Vedoucí prodejny řekla... tak tam dáme cedulku AKCE a uvidíme. Hádejte co se stalo ? ........... Ano máte pravdu, do dvou dnů zboží v regále nebylo.....Nepodceňujte lidi .... a magický nápis AKCE, SLEVAVěřím, že i tady se najdou slevy co slevy skutečně jsou, jenže nepatřím mezi lidi co čeká na slevu, buď to potřebuji nebo ne a podle toho to koupím nebo nekoupím. Na cenu zboží zkusím sestru heureku a když něco zase nevím tak bratra googla a je to.

@DeifSK: přesně takhle to dělám taktéž, cena heureka, popřípadě zboží.cz a pak taktéž zmiňovaný google, a ještě jsem velice obezřetný u zboží s dárkem zdarma ))))), akorát dělají z lidí blbce.

@DeifSK: vždyť stále platí: "nechci slevu zadarmo"

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!