Všechny komentáře k článku:Nové fotoaparáty v nabídce Kodaku

Fuj...

že by placená reklama na tuhle jakofotoznačku ? nejdřív opravit hrubky, pak doplnit parametry a ceny, a možná to nebude k zbl*tí.. ("článek", "foťáky" budou každopádně)

@NAGGER: Ty jakofotoznačko...držel si vůbec někdy foťák v ruce? Mimochodem vlastním Z740 a ukaž mi nějaký slušnější foťák za cca 7000Kč? Jinač z těch novinek se mi nejvíc asi páčí C875...ač nejsem moc příznivce kompaktíků :-)

@vagi: Čau vagi, pán prej foťáky prodával. Četl jsi určitě diskusi. Pán je odborník. Co myslíš? Nemáme svoje foťáky zahodit? Bo budeme v podezření, že jsme Jehovisti. Jsi Jehovista?

@Semsej Bembej: čau chlapče - vážně neumíš číst a reagovat logicky ? smutný...
kolik fotek jsi tím svým super digi nafotil v noci se stativem, bez stativu, s bleskem, se záměrnou pohybovou neostrostí, s manuálním ostřením, bodovým,... - znáš jinej režim než AUTO ? :o)) no s možnostmi tohodle digi těžko, že ? - ta kvalitní clona, těch clonových čísel, těch možností,.... to je přímo sci-fi digi :o)))

@NAGGER: Nazdar synku, možu tě řéct, že jsem toho velmi pravděpodobně nafotil mnohem více, než si tvoje šišatá šiška umí představit. Fotit se dá i s plechovkou od okurek, ale musí se vědět, jak. Tato zkušenost ti evidentně chybí, jinak by jsi dále prodával digi foťáky a měl z toho nekřesťanské zisky, stejně jako já. Jelikož jsi ale po čtyřech letech zkrachoval, je vidět, že jsi nic nepochopil, tak tě znova vyzývám: už nepiš.

@Semsej Bembej: á tak dědeček :o) a dělá furt chytrýho a argumenty furt nikde :o) tak zkus prodávat plechovky od okurek jako foťáky a pak tvrď, jak je Kodak dobrej, a nezapomeň vymejšlet podobný pohádky, jako že máš nekřesťanský peníze z prodeje digi :o) jalikož ale nechápeš zcela nic zřejmě už jsi senilní, tak si raděj založ nějakej blog pro podobný senilní jedince a vyzývám tě (to je krásný obrat)- už se do mě nes.r :o) - chápeš to ? těžko, ale už přešels z blbejch pindů na machrování- to je pokrok

@NAGGER: Netrucuj, proč už neprodáváš digi foťáky ? Hádám: jsi lempl, kterého živí rodiče? Jsi tupé ***** které neumí, než urážet? Umíš se o sebe sám postarat? Co umíš? Co máš? Jak žiješ? Jestli nejsi schopen se uživit, chcípni.

@Semsej Bembej: zkus zajít za psychologem dědo ;o) třeba ještě něco zachráníte... i když šance je malá... takovej slint sem zas dlouho nečetl -tak znovu (pro nechápavý) co se ti na Kodaku líbí ? ergonomie ? design ? ovládání ? možnosti ? rychlost ? či snad výsledky ? (reálné barvy ? ostrost ? šum ?) zkus odpovědět jako člověk a ne jako fanatik ;o)

@NAGGER: Tak sem se z téhle diskuse zase odhlásil, protože každý druhý email co mi přijde je další příspěvek vás dvou pitomců, co se tu hádáte s prominutím vo hov*ně ... nechcete si to vyříkat emailama a nezasírat tu diskusi urážkama a podobným duchaplným materiálem ?

@CSA: No sláva...konečně rozumný příspěvek. Jinač pro NAGGERA: V době kdy jsem kupoval foťák (něco přes rok) mi prostě jiná značka za cca 7000 nenabídla to, co Kodak...proto jsem si ho pořídil a jsem s ním spokojenej. Samozřejmě že má svoje mouchy, ale nadruhou stranu za ty prachy :-)

@NAGGER: S jaký kompaktem fotíš ty?..pošli mi nějaký fotky v plný kvalitě, ať vidim, jak je Kodak špatnej :-) Můj email je vagi@centrum.cz Dík

@vagi: Souhlasim s tebou.

Kecáš

Kecáš. Mám kodak Z740, kterýžto nevymněním, ani nepučím, je skvělý.

@Semsej Bembej: nejdřív se nauč používat tlačítko odpověď, pak foťák - však ho neměň, ani nepůjčuj, nikdo, kdo chce slušný fotky by ho nechtěl :o)

@NAGGER: Ty seš zase koukám jeden z těch chytrolínů přemoudřelejch, má cenu se s tebou o něčem bavit ?

@Semsej Bembej: no ty se evidentně nebavíš, jen hážeš svůj značně omezený názor, že Kodak je skvělý :o) (740ka za ty prachy relativně ušla, ale skvělá...) - já narozdíl od tebe komentoval i "novinku"- ty jen blbě meleš :o)

@NAGGER: co je, NAGGER ? Nemáš argumenty ? Kdo tady blbě mele ? Odpovím si sám. Ty a zase ty.

@Semsej Bembej: já argumenty nepotřebuju - narozdíl od tebe jsem napsal i názor k článku - ty pořád žádnej (trapná novinka bez oinformační hodnoty nemající na czechcomputeru co dělat), na rozdíl od tebe jsem si hodně digi vyzkoušel (4 roky jsem je prodával), tak můžu říct, že pro typickýho "fotografa" jako ty je zcela jedno jakou značku si koupí, kdo od focení něco chce (třeba výsledky, reálný barvy, možnosti nastavení, přehledný a rychlý menu....), tak u značek alá Kodak rozhodně neskončí :o)
a možná to neochopils, ale tohle není diskuzní fórum, takže tvoje "vymáhání" odpovědí je lehce mimo mísu (hlavně nijak nepřispěls do diskuze k tématu "článku"

@NAGGER: Jsi velmi málo moudrý. Rovněž nepotřebuji argument. Pokud ale něco zavrhnu, bylo by dobré nějak dát najevo, PROČ. Má to takto cenu? Chápal jsi vůbec někdy, co prodáváš? Víš vůbec, co teď děláš? Víš, jak se jmenuješ? Víš, proč jsi napsal, že foťáky Kodaku jsou k zblití? Víš co? Už nepiš.

@Semsej Bembej: tak už jsem se opravdu dlouho nezasmál, jako u tvé poslední "reakce" :o)
buď seš mentálně postiženej, svědek jehovův, nebo vesmírný člověk (no kromě první možnosti, za kterou bys nemohl je to vlastně stejný a mrzí mě, žes tak skončil) - pořád neuvedls nic k článku, neumíš číst (psal jsem dost jasně proč - někdo s IQ nad 80 by to pochopil :o)

@NAGGER: Už nepiš.

@NAGGER: Co mas za fotak ty?

@NAGGER: no pokud si prodával foťaky tak si asi valkej fotograf tak se pochlub nejakýma fotografiema ať mužeme zhodnotit tvoje kvality (udej link kam se mužeme podívat )

@NAGGER: NAGGERE, čoveče, netrucuj a poděl se o zkušenosti. Taková zášť ke značce Kodak není jen tak. Copa ti provedli? Já můžu jen chválit. A nedělám to jen proto, aby byla rovnováha. Tak piš. Tvůj názor by bylo vhodné podpořit argumenty, nemyslíš? Dlužíš nám to. Jinak sis svůj bezvýznamný postřeh mohl strčit za svůj bezvýznamný klobouček. A nepyš o hrupkách a jiních chibách, tadi se čeká ňěco jiního, jestlis to eště nepochopyl.

Jak ve školce

No tak, děcka nehádejte se tu ... :)

@CSA: Na tuhle diskusi se dá říct jenom : OMG!
No vlastně i na ten původní článek.

Kodak

Tak jsem tad prolit diskuzi, a zasnu jak to tu vre konstruktivni kritikou na Kodak. Vazne opravdu uzitecne pro budouci majitele Kodaku.
Koupil jsem si asi pred rokem dx7590, za tu cenu mi to porad prijde jako prima fotak. Je fakt, ze jsem ho vybiral tak, aby ho mohla pouzivat i moje pritelkyne (na auto rezim) a myslim, ze dx 7590 dela prima fotky. Trosku me mrzi ze nema histogram, ktery z7590 (v podstate stejny model) ma. Jinak objektiv je fajn. Proste za tu cenu mi to prijde porad jako dobra koupe (dx ale bylo nahrazeno z). Co mi vadi, je ale software od kodaku - nic moc. Vyhovuje mi iPhoto nebo Adobe Photoshop Elements 4.0. Holt musite pochopit, ze existuje neco jako segmenty trhu - tudiz ne kazdy jde do zrcadla za 50k a objektivu za dalsich 50k. Mimochodem to V705 me vazne nezaujalo. Dobrej napad, ale realizace - katastrofa.
Vazne by me zajimalo co mate proti Kodaku? Napiste konkretne co vam vadi. Zajima me to a myslim ze nejenom me.

@iSaver: no ja mam kodak z 740 a docela me u nej par veci vadi, hlavni je mizerna automatika pri mensim svetle. druhe je ze kvuli ostreni je tam ta vysoce svirtiva zelena diota ktera v pritmi kazdyho oslnuje. na to ze ma 10x optickej tak nema stabilizator. Ale za tu cenu za jakou to bylo to jde jen se s tim naucit fotit na manual :D

@cody: Prosím udej mi tvuj email a zašlu ti pár foto z olympusu 745 fotografovanych na 10 násobný zoom take nema stabilizátor. Ona 745 má také spoustu negativních vlastností (špatně ostří za sera, je pomalá ,někdy táhne do fialova,) ale jsem se naučil žít s těmito neduhy a podle toho si zařídím zábery a popřípadě dodělám v grafickém programu . Znova říkám není v aparátu ,ale v lidech ktery aparát ovládají. Když budeš chtít malovat ,taky si nekoupíš hned to nejdražší plátno a barvy ale zkušíš si to na levnějších a kdyš budeš mít dobré výsledky ,tak koupíš dražší a to je i ve fotografování . proste z nekoho nikdy nebude fotograf nebo malíř

@John63: jo jasny staci pouzit stativ... :D

OMG !

.

@Daniel Cwalina: Prosím mějme s temito lidma schovívavost ,neví o čem mluví ,protože ten kdo má rád fotografování tak dokáže udělat fotografii jak s kodakem tak i s Nikonem ,a ten kdo neumi nic tak neudela fotografii ani s Nikonem za 100.000 a pekná foto sa dá udelat i s aparátem za 5000 kč duležitější ,co autor snímku chtel vyjádřit, a jak ho technicky provedl ,než jaky má snímek barevný nádech (dá se upravit v grafickám programu)všem slušným fotografům přeji dobré svetlo a mnoho zdařilých snímků a je jedno jestli je to z Kodaku,Nikonu ,Canonu ,Olympusu,Panasoniku atd

@John63: souhlasim, jen si mě naštval, protože si zapomněl na Pentax (hádej čim fotim :)

@CSA: Sorry :na ten jsem opravdu zapoměl tak přidávám ještě Pentax :))

Z740

Hmm, no ja jsem si nekoupil z740 protoze se mi proste nezdal, dal jsem radsi prednost starsimu, ale podle me lepsimu modelu dx7590. Ma lepsi optiku, display... Sice me taky zlobi pri ostreni za spatnych svetelnych podminek, ale zvykl jsem si na to. Jen co me mrzi je ze Kodak prilis nevyviji novy firmware. Hodne veci by se dalo asi vylepsit softwarem, "zelezo" je docela dobry.
Souhlasim s John63 - ja jsem si taky koupil Kodak jako muj prvni digital, abych videl jak to pujde a tak. A tenhle mi docela vydrzi.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®