Všechny komentáře k článku:Nový iPhone 4S v nabídce na CZC.CZ!

Cena

Nevím proč tady všichni řešite cenu. Tisícovka sem, tisícovka tam, nedělejte ze sebe škudlily. Vlastnit poslední iPhone není nic než módní záležitost. Kdo potřebuje opravdu jen telefon, může tenhle luxusní doplněk v klidu ignorovat. Kdo ho musí mít, holt by měl počítat s tím, že móda něco stojí :)

Možnosti
2 reakce
poslední 22. 10. 2011 10:59

Stejně je to debilita na Ntou za ty peníze si radši pořídím něco užitečnějšího než jen "modní doplněk" , rozhodně něco co mě obohatí víc než zbytečně předražené výrobky od Applu. Myslíte si, že kdyby třeba nějaký jiný výrobce prodávál to samý jako Iphone 4s tak by byla stejná cena ? Ani náhodou. Radši zůstanu věrný HTC aj. než kupovat předražený a zbytečný Iphone.

@Ginie: 100 lidí, sto chutí.. Někomu sedí víc iPhone, někomu víc HTC.. Iphone je sice předražený, ale není to jen módní doplněk.. Je vidět, že jste ho asi neměl nikdy v ruce a neviděl, co ten mobil dokáže.. Já neodsuzuji ani HTC ani iPhone, vše má své pro a proti a každý zájemce si vybere to, co právě mu sedí.. Každý to taky bere jinak, někdo to jako modní doplněk bere, jiní zase ne..

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady