Všechny komentáře k článku:Nový iPhone 4S v nabídce na CZC.CZ!

Iphone vs samsung

ja osobne kdybych mel 19 tisic tak si rozhodne nekoupim iphone, to uz bych radsi sel alespon do nejakeho poradneho tabletu... na iphone se vyprdnete a pockejte si na tento stroj jako ja: http://www.mobilmania.cz/clanky/samsung-galaxy-note-tabletomobil-se-stylusem/sc-3-a-1317119/default.aspx ..... ten bude stat okolo 16ti tisic a ma 2x tak lepsi parametry nez tohle, a taky je to celkem fesak :)

Možnosti
2 reakce
poslední 4. 11. 2011 7:23

Ja osobně bych sel znova do iPhone proč? Měl jsem tu čest´´si vyzkoušet Samsung Galaxy S II ,už po 2 hodinách jsem byl s Androidu na prášky.
iPhone 4s běží na 2x 1GHZ což o proti SGN nebo SGSII je A5 taktován na nižší takt.V reálu to znamená větší výdrž baterie.iPhone 4 nakope ***** i tomu to novému SGN nejde o to jestli má SGN o 200Mhz vyšší takt CPU ale iOS je perfektně vyladěný operační system o proti platformě s Androidem. A hlavně co se týká desing hezčí mobil jsem neviděl,všechny ostatní jsou hnusné plastové.A co se týka displeje Tak Amoled displej o proti Retina displej kdo nevidí rozdíl tak je slepý Amoled má tak přeprsklé barvy až je to hnus.Věřím že každý není zastáncem ZN Apple.Až bude Android vyladěný operační system tak teprve může konkurovat iPhone alespon po stránce software.

@Devilkinge: Jsem stejného názoru. Kdo neměl nemůže pochopit taky jsem měl SGS 2 v ruce, ale stejně IP4s je pro mě jasná volba. Nejsem zarytý applák, ale bohužel Android má ještě co dohánět.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady