Všechny komentáře k článku:Nový iPhone 4S v nabídce na CZC.CZ!

16GB vs. 32GB

rozdíl je jen 1000,- ve dvojnásobný paměti? radši bych šel do 32 ikdyž tu paměť nevyužiju.

Možnosti
19 reakcí
poslední 12. 11. 2011 22:41

Tady jsou ty ceny trochu napálený iPhona, jinde mají třeba 16Gb za 16tis a 32Gb za 19tis...o tisícovku to určitě nebude!Až to bude na trhu i u nás tak tady ty ceny budou taky jiné!

@Majklos88: nejlepší by bylo zajet do ameriky kde iphone 64Gb stojí cca 7500,- na naše

@Sanzej: Tato cena je ale pro dotovaný mobil od operátora...

@vychodilp: ale i tak by to tam bylo levnější

@Sanzej: Pokud dvoulety upis v prepoctu kolem tisicovky mesicne povazujes za levnejsi, pak budiz.

@vychodilp: ale u nas ho ani u operatora se super tarifem nedostanes za min jak 10 000,-..

@IvanhoeX: za 10 000 bych ho bral.

@Sanzej: Tak,tak koupit tohle v Americe dam za to 7000 a tady to je děs ceny cca 20 000, to je až přehnanej rozdíl.. Jinak vypadá to jako luxusní hračička.

@AznohX: Platy východní, ceny 3x vyšší než západní... Klasická ČR. O tom by se dalo mluvit u piva 3 roky v kuse a stejně by nikdo nedošel k jinému závěru, než že republika nemá nárok se nazývat doopravdy vyspělým státem. Upalte mě za vlastizradu, ale je hloupý ten, koho v ČR nic nedrží a přesto tady zůstane.

@dohnalek.pavel: Jenže pokud se nemýlím, tak ČR poskytuje ze zákona dvou roční záruku, takže na něčem se to odrazit musí. Všude jinde je totiž jen jednoletá.

@F.Kuchař: To je pravda, ale tak markantní rozdíl v ceně to podle mě neospravedlňuje (kdy v zahraničí se dá koupit elektronika s poloviční zárukou za podstatně nižší než poloviční cenu - např. MID tablety nebo čtečky e-knih). A už vůbec ne ten evropský trend, kdy cena v USD = cena v EUR, přičemž to, že je dolar o nějakých 7 korun levnější, je jedno.

@dohnalek.pavel: Asi tak, kdybych si odjel tamhle do Polska tak tam nakoupím vše o 30% levněji. Mobil jsem si nechal dovést z Maďarska a vyšel mě o 3 500 korun levněji než tady u nás.

@AznohX: to je stará známá věc že v americe mají elektroniku levnější. A kolikrát některé služby mají více dostupnější než tady u nás jen v rychlosti připojení internetu jsou pozadu než my v Česku :o)To samé benzín a nafta holt u nás se rejžuje :-( A bohužel je stará známá věc že velké firmy mají nákupku výrobku nějakých třeba 15 tisíc a standartně na trhu to prodaj o 10 tisíc víc.

@Burne: To je jednoduchy, zacnete vsichni ve velkym delat deti, at nas trh neni velky asi jako new york a pak budeme mit sluzby jako nemci, nebo americani. Pro 10M lidi se zvlastni reci se nikomu moc nevyplati k nam jit s nejakym byznysem.

@Majklos88: Pokud se vám nelíbí cena kupte jinde např na ofic. stránkách.

Tak pamet se nikdy neztrati:)

@IvanhoeX: ono by to šlo více nakupovat elektroniku a tím zvýšit dovoz elektroniky ale to by na nás v Česku nesměli čekat na každém rohu nějaké poplatky. Jinak například samsung ten nestíhá ted vyrábět televize a když je vyrobí tak kam to radši pošle do česka kde se to prodá za nižší cenu a nebo třeba do německa kde na tom vydělá víc ?

@Burne: celej českej stát stojí za **** společně s vládou.

@Sanzej: nechci tu rozebírat politiku ale napsat že stát stojí za H.... tak to umí říct každej ale vystoupit z davu a něco proto udělat to už umí jen málo kdo. Tady jde o to že my jsme byli bohatý stát na konci 80 let a od té doby šla naše křivka státního rozpočtu dolu. Stát nejdřív udělal úsporný balíčky, pak nějaké odsouhlasení vlády, pak i to vstoupení do EU atd. všechno ze vším souvisí. Pak ten rozpat vlády a ted i ty škrty zvýšení DPH, zvíšení ceny elektřiny, vody, plynu. Proto lidi si nekoupí třeba ten iphone protože na to nemají, sotva maj na chleba a vodu když to takhle řeknu a ta střední vrstva ta už pomalu jde taky na tu nižší peněžní úroven. Ale nechme politiky. Prostě se to firmám nevyplatí sem poslat několik kamionu telefonu iphone protože se to tu neprodá tolik nebo jo ale s nižší cenou na čemž firmy prodělaj. Proto je taková cena jaká je. Je přizpůsobena na nákladech dopravy na tu dvou letou záruku a na tom aby firma která to prodává tak i výrobce vydělal. A když daj akci tak je to na přilákání lidí a bud na tom firma prodělá (většině případech) a nebo i dokonce vydělá ale jen v tom případě když opravdu sežene mnohem nižší nákupku třeba iphone takže nižší náklady na dopravdu atd. proto si může pak dovolit nižší cenu než má konkurence třeba až o několik tisíc ale to záleží na firmě jestli to prodá za plnou palbu a vydělá na tom stejně pomalu jako konkurence a nebo udělá bezkonkurenčí akci a opravdu rychle se toho zbaví. Jinak oboje má své pro a proti. Když nechá cenu tak produkt bude ztrácet postupně svojí cenu vyjde novej model konkurence udělá nižší cenu musí srovnat atd. a naopak když udělá akci tak sice to prodá rychleji než konkurence ale nemusí na tom tolik navíc vydělat než kdyby nechal stejnou cenu jako konkurence.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady