Všechny komentáře k článku:NVIDIA všude kam se podíváš aneb válka titanů u konce?

No good vtip tenhle článek

Tenhle článek je vyložene od fanoušky Nvidie - ATI vydá všechny svoje karty (tj high end, mainstream i low end) asi 14 dní po vydání mainstreamu Nvidie - nevím, kde jste vzali, že ATI má problém - už se dávno potvrdilo, proč byl odložen R600 - čistě z marketingové tahu - už se dávno vyrábí - a odborníci se shodují, že jedinej, kdo tu bude mít problém, je Nvidia - nebot vaše zbožnovaná 8800 GTX totiž ve hrách pod Vistami rozhodně nefunguje, tak jak by měla :-))
A taky není tajemství, že Nvidia se R600 bojí jak čert kříže, takže tenhle článek je vyloženě k smíchu a je psán fanouškem Nvidie, který pouze napsal to, co se mu hodí

Možnosti
2 reakce
poslední 14. 3. 2007 9:26

Proč by se nVidia mělá bát R600? 8800GTX vydala o půl roku dřív, R600 bude +- stejně rychlá nebo o něco rychlejší - jenže nVidia vydá 8900GTX a R600 zase peřdčí, pak zase Atin vydá něco novýho a zase předčí nVidii a tak je to furt dokola. Stejně tyhle DX10 karty jsou vám na 2 věci. A že by nVidia měla nějaký extra problémy ve Vistě? O tom nevim. A jak můžeš vědět že dosud neexistující R600 ve Vistě pojede jak po másle? každopádně jen ať se rvou tím líp pro nás.

To co tu pan Usm pise je totalni demagogie. Tady se bavime o segmentu nejvykonnejsich (pro "bezneho" uzivatele) grafik na trhu. ATi chce vyjit na trh se vsemi variantami najednou, to je z marketingoveho hlediska jasne, kdyz ted ma na trhu silny mainstreem... Tady jde o to, ze pokud by ATi vydala svoji vlajkovou lod 2 mesice po GTX, jak puvodne mela, tak by si uzivala uz kolem 4 mesicu "kralovani" na pomyslnem GPU trunu. Jeji chyba, ze to neudelala, protoze napr. ja jsem byl ochoten cekat na odpoved od ATi, ale kdyz jsem zjistil, ze ma prijit az nekdy za 6 mesicu od 8800GTX, tak sem se na to vyp*d a sel do nVIDIE (a jsem vic nez spokojen, zatimco ostatni stale cekaji a cekaji co ta ATi, kdy uz konecene). ATi uchazeji trzby z high-endu uz pekne dlouho a po nastupu R600 se taky zrejme moc neohreje protoze nVIDIA uz pilne pracuje na G90, ktera vyjde v "brzke" dobe a zaroven ma taky rozjetou G100, ktera se ocekava v prvnim ctvrtleti pristiho roku a pujde zase o trhak v podobe zcela nove architektury (pokud nVIDIA neco nezmrsi, samozrejme :-)). A o Vistach tady nemluvme, protoze tady jde o zmrvene ovladace (opravdu nechapu pristup nVIDIE), navic ja osobne v dohledne dobe nevidim duvot si tenhle shit kupovat, kdyz nefunguje jak ma, ma mezery a stoji opravdu nehorazne penize. A do doby, nez bude na urovni jako XP + SP2 tak uz verim ze budou ovladace dotazene k dokonalosti. :-)
V kazdem pripade narknuti autora clanku jako fanouska nVIDIE je mimo misu, pane fanATiku! Srovnavat bychom mohli, kdyby bylo co...jenze diky ATi porad nic...a neustale plky typu "pockejte, az vyjde R600, to pujde 8800GTX do haje"....nic proti, treba pujde, ale s odstupem pul roku?! Tim bych se nechvalil, to pujde i R600 za pul roku po vydani G90...a pak zase dokola...

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady