Všechny komentáře k článku:NVIDIA všude kam se podíváš aneb válka titanů u konce?

Ati vs nvidia

nechapu proc se tady resi ati vs nvidia, nekdo ma ati a je spokojenej a nekdo ma nvidiu a je spokojenej, napr ja mam nvidii 8800 gts a jsem s ni maximalne spokojenej, ostry obraz, dobra rychlost a neni vubec hlucna tedy pokud nemate vetrak zapnutej na 100% :)
a taky nechapu jak muze nekdo hodnotit grafickou kartu, kterou nikdy nemel a ani na ni nikdy nehral, takze si myslim ze vsechny ty kecy o 8800 jsou uplne zbytecny
cheers

Možnosti
1 reakce
poslední 13. 3. 2007 21:43

No třeba já mám teďka ATI 1950XTX a jsem nespokojenej. Je hlučná. Předtím jsem měl od ATI 800XT a ještě nějaký high-end a vždy jsem byl nespokojenej. Byly hlučný.
Taky jsem zkoušel různý karty od n-vidie a vždy jsem byl moc nespokojenej (hlavně kvalita obrazu a výkon karet vidie byl asi takovej, že jsem ho nenašel) Přesně jak tu někdo psal, když vyšli DX9, karty vidie jeli bez seku na starých hrách (který podporovaly max. DX8)...
Závěr: ať ATI, nebo n-vidie budu vždycky nespokojenej. Ale s ATI jsem nespokojenej míň :))
Závěr 2: pro fanatiky n-vidie - měl jsem doma asi týden 8800GTX od MSi a byl jsem spokojenej :D (té kartě je jedno jaký se daj detajly, kolik AA, prostě to jede vždycky plynule !) a plynule říkám nad 50FPS !

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady