Všechny komentáře k článku:NVIDIA všude kam se podíváš aneb válka titanů u konce?

NVidia..

..ráda marketingové tahy. Zblnout zákazníka, od doby GF4 pěknej děs. Nevadí mi čekat na novou grafiku ATi, proč také, žádnou DX10 hru, nebo něco co by potřebovalo výkon GF8xxx série nevidím. x1950 je dokonale postačující. Alespoň prozatím. A vítězství nVidie? Pochybuju, že by ATi mohlo prohrát v kombinaci s AMD. :) Krach bych řekl rozhodně nehrozí.

Možnosti
9 reakcí
poslední 11. 3. 2007 8:20

Marketingové tahy - to spíše ATI, ne? Jen kecá a nikde nic... Nvidia alespoň něco vydá, když to slíbí.

@ajsmen: ATi vydá celou sérii (dokonce notebook a PC), zatím co Nvidia vydala 3 karty co jsou na trhu jen pro PC a ještě do nedávna neměli Nvidie ovladače na Visty, zatím co ATi je má a ještě nejsou karty na trhu. Tak nevím no kdo je na tom lépe. Já bych řekl, že ATi.

@vomys: to jo no,kdyby nVidia mela po strance softwaru vsechno OK,tak ji nekrytyzuju. myslej si jaky nejsou frajeri kdyz maj nejvykonejsi kartu na trhu,ale on jim spadne rypak dolu az je rozdrti R600.
PS: nejsem ani fanATIk a ani nVidiot. dyt mam v PC 7900GTX 512MB

@vomys: LOL, ja jsem nepsal kdo je nam tom lepe, muj prispevek byl o tom, ze marketingove tahy tu provadi ATI. K tem vistam... - a k cemu jim jsou ty ovladace, kdyz nemaji co nabidnout = nic neprodaji. ;-)

@ajsmen: Plus sem zapomněl dodat, že to čemu říká nVidia "ovladače" je fakt děs.. ForceWare normálně ujde, ale pro 8800 teda otřes..

@Necrosus: Přesně tak. Navíc si myslím, že základ udělat ovladače a pak karty a né naopak.

@vomys: No ty ovladače musíš podle něčeho udělat. Spíš je základ nejdřív vyrobit kvalitní a stabilní ovladače a pak začít prodávat karty. :) To jsi asi myslel.

@Necrosus: Jj ... oni je delaj podle sablonky a pak je vystrihnou z papiru. ... sefik ma pravdu :D

@Necrosus: Přesně tak jsem to myslel a né jak Nvidia. Všude na fórech je psáno: nefungují mne ovladače, padá mne PC, sekají se mne hry a to vše je u grafik Nvidia 8800. A u ATi je psáno: Taktnul jsem jí na ..., nyní z ní mám ... kartu a jde v poho. Docela rozdíl. Já jsem si koupil desku s crossfire a X1600XT (čož pro dnešní hry bohatě stačí) a čekám na novou řadu ATi abych jí dal do Crossfire.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®