Všechny komentáře k článku:NVIDIA všude kam se podíváš aneb válka titanů u konce?

Světe co je s tebou !!!

Vy jste s prominutím blbešci ... Blekotáte tady howadiny. Polovina z vás na takovou kartu ani nemá a druhá polovina jen ohravaj starou desku .. ("Ja sem fanda ATI tak si koupim ATI" a ten druhej Ja sem fanda NVIDIA a na tu vasi ATI vam ****") Jste jako jehovisti ... snazite se premluvit jeden druheho. Každý má svůj rozum a podle svého srdce a většinou i mozku vybere toho svého "ŠAMPIONA" Stavím PC pro lidi z Usteckeho kraje a vždy konzultuji současnou problematiku a neresim co bylo pred rokem kdo byl driv a kdo mel tohle a tamhleto, ani to co bude za par let... Zákazník si přeje NVIDIU a já mu poradím že ATI je v této cenové relaci mmntálně výhodnější ... Sakra proberte se lidi ! ( tím nechci vyvolat FLAME pouze konstatuji ze vzdy je nekdo prvni a nekdo druhej .. jen si to neumite srovnat ... treba dnes ma navrch NVIDIA a co ? Svete po*er se ! :D ATI Strikes back a co ... takhle to bude dokola a jen smažky jako vy to nedokážete pochopit .. kdo zvás navrhoval Jakýkoliv procesor x86 nebo x64 hm ? Nikdo ... rozumíte tomu ? asi taky ne ... tak proc se do toho poustite hlava nehlava

Možnosti
10 reakcí
poslední 10. 3. 2007 14:02

to neznamena že doporučuji ATI ... to znamena ze v konkretni situaci by byla vazne ATI lepsi pro koncoveho uzivatele... Kapis ?

@hAxOr: klidni se s tema vyrazama a radsi mi rekni kdyz ses takovej frajer pres kompy na jakym principu pracuje cely PC?? (neni to tezka otazka staci pouzit makovici)

@Kotesova: Souhlasím s hAxOr(em) a proto pomůžu s otázkou - PC pracuje na principu dvojkový soustavy (1 a 0) - jednoduše řečeno "Buď tam proud jde nebo nejde." Stačí?

@N4pst3r: no kdyby to bylo tak jednoduchy tak by to byla paráda :)))

@Pavel Čermák: No jasný no... :-) Ale jako na blbou otázku blbá odpověď... Nesnáším tyhle lidi co slyší někde nějakou definici "jak funguje PC" nebo něco podobnýho a potom s tím machří na netu aby bylo vidět jací to jsou borci přitom mají PC z hypernovy a ani neví co v tom vlastně mají, jediná důležitá věc je že mají 256Mb grafiku (ale to že to je nějaká odrbaná shitka je už nezajímá...)

@N4pst3r: jo presne tak taky takovy lidi strasne miluju ale co at si to myslej stejne je jim to k prdu

@Pavel Čermák: Nejhorší ale je že nenechají nás "normální" uživatele PC žít... pořád budou mít nějaký kecy že oni mají lepší PC a my máme trosky ze všech nejlepší, že jim to stavěl odborník kterej má na to kurzy a certifikáty a já nevim co ještě a my že o tom víme leda tak ho*no... Fakt mě občas dost iritujou...

@N4pst3r: Inf Technologije studuji a jsem premiant tridy na IT... myslim ze nejsem nejakej klucina co se jen vyzahuje umim hodne veci :-) ale jako kazdej hodne veci zase neumim. Nerikam ze jsem nejakej svetobornej jen sem odpovedel na otazku je to tak zle ? :D Jinak PC sem si stavel sam stejne jako sem ho stavel uz asi 50 lidem a nikdo si nestezoval ... Ve svem veku si uz dokazu vydelat penizky. BTW PC za 20000,- (Ten muj) ma v 3DMarku 2001 40000 Bodů :-)

@hAxOr: J na tobě to je vidět že nejsi nějakej hejsek co se jenom vytahuje... Mně je 15 už jsem si postavil 2. PC a pár jsem jich i navrhnul a taky si nikdo nestěžoval... Neříkámže jsem přeborník ale rozuím tomu myslím víc než moji vrstevníci...

@N4pst3r: Mno co kámo mě je 16 let :-)

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!