Všechny komentáře k článku:Objednat program a za 5 minut ho používat? Proč ne, máme pro vás elektronické licence!

5min!!!!

To bych chtěl vidět jak průměrný člověk stáhne program (npř. MC Office) za 5 min a to si ho musí ještě koupit. :p Nechcete udělat tutoriál v reálném čase (5min), rád bych se přiučil.

@Bachrycek: Neberte proboha tyhle "reklamní" žvásty vážně...

@Naliim: Já to chci brát vážně, tak když napíší že si u nich koupíš online licenci s produktem tak do 5min můžeš pracovat. Chtěl bych to vidět. Jestli to dokáží tak jdu smažu moji vares verzi MC Office 2013 a koupím si ji od nich, ale jestli to nejde do 5min tak to nechci.

@Bachrycek: Tak si pořiďte rychlý net, pokud to ve vaší lokalitě nejde tak se přestěhujte.

@Bachrycek: Celkový uplynulý čas bude o minutu delší a už je to důvod k nezakoupení produktu? To myslíte vážně? Kdybyste takto bazíroval na každém slovu obchodníků, nikdy nic nepořídíte.

@Naliim: Spíš tak argumentuje pro warez, například já odmítám mít v PC jakýkoliv soft, který jsem nezískal legálně.

@jack2310: Tak to bych umřel hlady (office 4000kc protec 25000 win 7 5000 autocad 130000kc cadkon 25000). :D Jo a chtěl jsem si z nich pouze vystřelit.

@Bachrycek: no když to zase vemete z opačného pohledu, když na to nemáte ... taky neukradnu Lamborghini, jen proto, že na něj nemám..ona je to těžký, představte si, že někde makáte jak šroubek a pak k vám po roce práce přijde týpek a řekne, že si to bere zadarmo, protože na to nemá .... mezitím co nesouhlasím s cenou za některé produkty, asi jsem už dospěl, protože buď si dané věci seženu levněji a nebo se na ně vykašlu úplně ... tak jak momentálně třeba odmítám koupit cokoliv od EA, nebo si byť jen nainstalovat Origin ....nesouhlasím s jejich cenovou politikou, nesouhlasím taky s jejich deadline politikou, která často zapříčiní poloviční kvalitu produktů .. ale než bych šel na warez, tak prostě raději nic :-) protože jednoduše vím, že kdybych byl v jejich pozici, tak mne krádež rozčílí ještě víc ....

@Makaan. - Konzultant MČR Sestav: Jaká byla poslední dobrá hra, kterou EA vydalo a kterou by vůbec stálo za to pirátit? ;) Možná ME3 a ten jsem navíc dohrál jen jednou a pak ho hrál jen kvůli multiplayeru...

@von_Topic: já koupil ME3 jako poslední, koupil jsem to kvůli Bioware a taky to byla poslední moje kapka, deadline od EA zapříčinil odchod zakladatelů Bioware a nedodělanost mojí srdcovky... poté, co jsem ME3 dohrál, jsem Origin více nepustil...

@Makaan. - Konzultant MČR Sestav: to jsem zvedavej, co budete psat, az jednou bude vse zadarmo.. budete skucet, ze si to nemuzete koupit, protoze to nema cenovku :D

@azbestie: Nevěřím v to, že vše bude zadarmo... Jsem zvyklý dobrou práci ocenit, podle mne to, v pravých rukou, podporuje rozvoj, inovaci a soupeřivost. To neznamená za vše slepě zaplatit 50 euro. To znamená dobrou práci zaplatit. Witcher 2 a Tomb Raider byly poslední hry a taky za dlouhou dobu jediné, co jsem pirátil a to jen proto, že jsem se jich nemohl dočkat a na warez byly nějakou dobu předtím.. Obě jsem také zpětně koupil a nelituji jediné koruny.
Platit za Titanfall by mne ale třeba nenapadlo, je to produkt, který by dopadl stejně jako BF4, jenže se rozhodli odstřihnout singleplayer a dodělat teda v ušetřeném čase zbytek raději. Samozřejmě, cenovka zůstala stejná. A ještě jim lidi chválí, jak je to perfektní hra .. jo to možná je, ale kdyby ji dali za 30 euro hned... neřeknu půl slova ..původní cena 59 euro ...ne, raději si ustřelím hlavu, děkuji.
Teď jsem třeba koupil zase na rok Nortona licenci, když se zaloví, dá se sehnat dost levně.. A musím uznat, že ty 300-400kč ročně jim dám. Má svoje drobná mínus tu a tam (pár drobných bugů, spíše otravných než cokoliv jiného) ale svou práci dělá a od doby co ho mám, nemám vůbec starost o viry nebo tak a natož, krom prvního nastavení, něco řešit ... takže 400kč za rok no problem.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®