Všechny komentáře k článku:PF 2009

:)

Děkujeme czc a také přeji ať jdou obchody v novém roce ještě lépe než v tomto.

@SirStumir: Já také děkuji a přeji hodné šťastný nový rok. A jsem doopravdy zvědav na ty novinky co pro nás chystáte.

@sasmen: Taky se připojuji hodně šťasný novy rok hlavně ať vám to klape ještě lépe
A na ty novinky se také těším..;)

@anajov: Na novinky je zvědavá asi spousta z nás, i tak výborný obchod bude ještě lepší ;). Díky za přání a všem vše nej !

PF 2009

ze stávajícího roku si vempte to krásné pěkné a užitečné a vše ošklivé a zlé hodtě za hlavu vždyt zivot je přítomnost a budoucnodt nikoli minulosta PF 2009 !

Reakce na smazaný příspěvek: Tak já jse připojuji k gratulaci asi už nejní co doplnit.

@Lenochod: Tak, tak. A hlavně, aby se nám ten CzechComputer nezvrhl v nějaký CizíComputer. Hezký Nový rok všem.

@Lenochod: Všem co zde nakupují,diskutují a pracují přeji do toho nového roku 2009 vše dobré...a stále příznivé ceny :-)
Mno a děkuji lidem z CZC za rychlé vyřízené objednávky...
PF 2009

@Ilidianelf: Taky se připojuji ke gratulacím. PF 2009!
P.S.: Moc pěkný obrázek.

@Ilidianelf: vse nej zamestancum i navstevnikum a jestli byl tento rok dobry, tak je ta 09 jeste lepsi :-)

@kolii: Také se připojuji:).Všem nej všem,czc,vám prostě všem, a užite si dnešek:)PF 2oo9:)

@michal tomastik: taky všechno dobré:-) hodně spokojených zákazníků

@Komodus: vsem vse nejlepsi do noveho a statstny novy rok. czc hlavne hodne spokojenych zakazniku a co nejmene stiznosti.

@einstejn: také přeji všem zákazníkům a zaměstnancům mnoho cenově zajímavých produktů,nákupů, spokojenosti zde na czc a hodně uspěch v nadcházejícím roce 2009

IKS

Docela jsem zvědavý na ten inteligentí konfigurátor sestav. Jestli to dobře chápu,tak by to mohlo napomoci při výběru sestavy a takový pomocník se mě osobně bude velmi hodit a ostatním jistě taky. Jinak vám všem uživatelům a pracovníkům přeji co nejúspěšnější rok 2009!

PF 2009

Tak Hodně toho Zdraví A hlavně Lásky!A Vám klukum z obchodu at vám to klape a zelpšuj te zlepšu te !
PF 2009

:-)

prvni prispěvek v roce 2009 :-)

@martas2009: takto nevím, psal si ho ve 2:19 takže určitě se náký borec našel co to napsal v 0:00 :-P

@martas2009: Promiň,že ti kazím radost,ale první příspěvek v tomto roce byl v 0:11.
Konkrétně zde: http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PE1574DE5A30C39C3C125751C00595217.html#ansid11

Dotázeček

Vím, je 1.1.2009, ale kdy budeme moci odzkoušet slibované nové věci? Hlavně by mě zajímali nové stránky, nový bonus program a konfigurátor sestav. Díky!

@jessejames: také mám otázku pokud by byl nový web doufám že se přenesou všechny učty z body, obrázky a sestavami nebo snad ne?
škoda že zde už není možnost ze by odpověděl nějaký zaměstnanec z czc

@hardb: Snad to bude v nove verzi webu :).

@Miloš Kalina: Dost mi chybí tato možnost,protože díky ní jsem měl jistotu,že se mi na můj dotaz dostane odpovědi. Co se týče přenosu bodů... Myslím si,že se není čeho bát,zcela jistě budou i na novém webu a dokonce se můžeme těšit na nějaká vylepšení klubu,takže se moc těším.

@Thomasino: Mno co se týče odpovědí z řad zaměstnanců CzC je škoda že přestali,ale né vždy dokázali 100% pomoci několikrát se mi stalo že jejich odpověď byla dost vyhýbavá někdy i žádná a někdy i špatná (u mě se to stalo jen 1x) a přitom stačilo jit do skladu a podívat se,ale byla to jista :-)

@b petr: No hlavne spousta lidi se ptala na dotazy typu "Kdy bude skladem?" apod. muze to byt jeden z duvodu, ale zajimalo by me proc to zrusili :(.

@Miloš Kalina: Jo to je další věc která a nej mě dost štve takové trapné dotazy nebo když někdo napíše do diskuzi 5x "JJ" a podobně tak to je špatně...Takové příspěvky byli dříve penalizovány a smazány je škoda že tomu tak není a mohlo by se to obnovit,bude to hodně práce pročítat takové množství diskuzí ;-)

@b petr: Myslím,že proto byly zavedeny balanční body za diskuze,aby Ti co spamují,nebo honí body byly za svoje činy potrestáni,ale to nic nemění na tom,že stále tu ty zbytečné příspěvky zůstávají a znepřehleďňují diskuzi.

@Thomasino: No je taky mozny ze CZC proste nema lidi kteri by kontrolovali diskuze, neco jako moderatori.. Meli by moznost mazat a editovat prispevky atd..

@Miloš Kalina: Pokud je nemá,tak si myslím,že by to nebylo tak obtížně někoho takového sehnat. Jenže spíšu bude problém v tom,že by chtěl ten dotyčný určitý honorář za tuto práci.

@Thomasino: No to by se zase dalo vyřešit rentou v podobě bonus klub bodů :). Ale myslim, ze tu je dost dobrovolniku (vcetne me), kteri by ve volnem case moderovali dizkuse na webu CZC :).

@Miloš Kalina: To je dobry napad aby jsme tridily prizevky tak aby zustaly jen ty ktere by byli svim zpusobem prinostne ale pokud by to mohly tridit zakaznici (mi) tak jen zodpovedni a pečlivy a to by bylo podle me trožku složitějsi ale napad opravdu dobry ;)

@hardb: No jo, jenze porad zalezi na CZC jak se k tomu postavi..
Mimochodem, kdy se dockame tech novych funkci? Uz sem nemuzu doskat :).

@Miloš Kalina: tak to je pravda že záleží na czc jak si to udělá ale ted nevíme jestli ty změny chce udělat hned jak to bude možné nebo v průběhu roku 2009 a pokud z tím už czc začalo tak by podle mě zas dalo na úvodní stránku postup těch slibovaných funkcí jak jsou na tom

@hardb: Ještě k moderátorům diskuzí,pokud s tím CZC začne měli by to dělad nějaci nastraní lidé a né někdo vyvolený z řad diskutujících,ikdyž ti by mohli jen dávat echo na spamery ;-)

@b petr: Pokud by se rozhodli proto, zavést moderátory,tak pochopitelně aby to byl zodpovědný a nezaujatý člověk. Ale stojím si za tím,že by bohatě stačila možnost nahlásit příspěvek,ten by potom jen někdo prověřil a smazal.

@Thomasino: Jo přesně to sem měl na mysli...je to relativně jednoduchý system který by mohl I funhovat...protože číst takové kvanta příspěvků to je na cvokárnu ;-)

@b petr: No tady zase bude problem s tim, ze lide toho proste budou zneuzivat, a casem se ta funkce zase zrusi :/.. Bohuzel lidska blbost je opravdu nekonecna, a tak by zamestnance zasypala hromada nahlasenych prispevku, ktere by ovsem byly v poradku.. I kdyz je mozne ze tu tolik pablbu neni a fungovat by to mohlo :).

@Miloš Kalina: Jeste me napadlo ze kdybych chtel nahlasit nejaky prispevek, zaplatil bych za to body, ty by mi CZC vratilo pokud by byl ten prispevek zavadny, ovsem vyse bodu = ?. Snad by to odradilo lidi od zneuzivani teto funkce.. A snad by byly i bodove postihy za zneuziti..

Jen aby ty novinky k něčemu byly...

Prošel sem si tak stránky A-l-zz-y a CZC. Je zajímavý sledovat jak jedni rostou zatímco druzí se točí dokola na místě.
Obrat který uvádějí na webu:
2004
A-l-zz-a = cca 800 milionů
CZC = cca 300 milionů
2005
A-l-zz-a = přes 1 miliardu
CZC = cca 570 milionů
2006
A-l-zz-a = cca 1,6 miliardy
CZC = cca 760 milionů
2007
A-l-zz-a = cca 2,3 miliardy
CZC = cca 924 milionů
2008
A-l-zz-a = 3 miliardy !
CZC = zatím neuvádíCZC je tedy tamm kde byla A-l-zz-a v roce 2005.
Doufám že ty avizované nopvinky vám pomůžou a zvedne vás to. Hlavně to "více produktů skaldem" bych uvítal, protože to je to co vás od konkurence odlišuje. Zatímco v Holešovicích si nakoupím vždycky co chci hned, tak u Vás i když máte sortimenty pestrý, tak je spousta zboží na objednání. A já osobně čekat na zboží nechci.
Co je taky sranda srovnat velikost skladů a firmy, zatímco má CZC už několik let na Hájích mini krámek pro celou Prahu tak A-l-zz-a má 4500m sklady a 300m obchod. David a Goliáš kde Goliáš vyhrává na plné čáře. Tak hodně štěstí do nového roku 2009, budete ho díky konkurenci asi fakt potřebovat.

Reakce na smazaný příspěvek: to je fakt ta reklama je snad všude, ono kdyby czc mělo víc těch reklam tak by to možná pomohlo ale také jsem byl dříve u již zmiňovaného konkurenta a ted jsem tu a jsem tu spokojený ta podpora a diskuze k produktům je určitě lepší než jen popisky od výrobcu zde si nahrajem obrázky, videa a užitečné věci které tu píšeme a proto víme co si kupujeme a co ad toho můžem čekat ...

Reakce na smazaný příspěvek: Jo to je fakt já dřív nakupoval v A**** a poté co mi známí řekl o CZC jsem se registroval a zůstal sem tu (a tak je tu asi velká část uživatelů,na něčí doporučení..Spokojení zákazníci a to je lepší jak reklama v TV ) Dozvěděl sem se hodně věcí ohledně PC co by sem se jinde nedozvěděl..diskuze jsou málo kde a tady jsou rosáhlé...

@b petr: moja rec tiez som zducchol z AL. uz to tam funguje ako niekde v pasovej vyrobe ten osobny odber, v X-... zas som mal pocit ako keby som tam bol na pritaz

Reakce na smazaný příspěvek: Třeba zásoby jsou větší,ale lidi více kupují a vše vykoupili sice je to málo realné ale ta možnost tu je...
Ale je fakt že jsem sháněl TV kartu a kterou jsem chtěl tak byla doba neznáma tak sem jí musel koupit v kamenem obchodě a to jsem dlouho nemusel :-(

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev Logitech Týden slev Logitech