Diskuze k článku:Postavte si počítač na míru pomocí PC konfigurátoru

Co dostanu?

Dobrý den,
Když si nechám postavit nakonfigurované PC, co všechno dostanu?
Dostanu i nepoužitý materiál jako jsou šroubky a záslepky od skříně, datové kabely od základní desky, manuály od jednotlivých komponent?

Tunning pc

Bylo by super kdybych si v konfigurátoru mohl do sestavy přidat třeba rgb větráčky , led pásky nebo třeba wifi kartu.

Jak je to se zárukou ?

Pokud si nechám poskládat sestavu a dodatečně tam chci dát např 2 x 3,5" disky jak je to dál se zárukou ? Dá se uplatnit záruka na komponenty ?

Maximální pracovní frekvence RAM paměti u základních desek

Zdravím, myslím že by bylo super, kdyby se ve filtraci MOBO's dalo zadat jakou min/max pracovní frekvenci deska podporuje (zrovna jsem si vybral sestavu a ehjle, RAMka 3600MHz, ale deska podporuje max 3200)

Chat

Dobrý den, bylo by skvělé kdyby tu byla nějaká forma chatu, jako mají například weby telefonních operátorů. Kde by se bylo možné ptát na dotazy ohledně komponentů, už při jejich vybírání zde v konfigurátoru. Namísto dotazů přes email, kde se většinou čeká ten den na odpověď. Věřím, že lidem jak jsem já, co o komponentech neví mnoho by to pomohlo efektivněji s výběrem. Jenom nápad :-)

Vynechání periferií

Dobrý den,
Byl bych rád kdyby bylo možné přeskočit periferie tak, jako to jde s operačním systémem. Mám v plánu využít konfigurátor pro sestavu s OS Linux a bez periferíí a právě kvůli nim nelze váš konfigurátor využít.
Děkuji

Windows

Mám dotaz, OS instalujete nebo OS k sestavě jen přidáte? Do mé sestavy jsem si vybral i nový OS Windows 10 Home a v sestavě mám dva disky, v případě že OS instalujete rovnou, tak na jaký disk ho nainstalujete si mám nějak vybrat? jak?

Deska

při zakliknutí procesoru i5 9400f se jedná o procesor 9 generace ale vyskakují mi základní desky s podporou jen 8 generace

Kompatibilita starého a nového

Mám starou pc sestavu a chci si ji vylepšit ale nevím zda nové položky budou kompatibilní. Mám na CZC uložený seznam produktů takže přesně vím které položky jsem si u objednal a které můj počítač obsahuje. Bylo by fajn mít možnost porovnat kompatibilitu již neprodejných produktů s těmi prodejnými.

OS

OS jde zvolit jako jeden z kroků při vytváření objednávky (pouze digitální licence W10 Home nebo Pro).

Nenašli jste, co hledáte?

Extra sleva 10 % na celý výprodej Extra sleva 10 % na celý výprodej