Všechny komentáře k článku:Prodloužená otevírací doba poboček CZC.cz od 1. 12. do 2. 1. 2014

Prodloužení?

Nějak mi nedochází co se prodlužuje, když je pořád jen do 20:00....

@Pop-shoit: Je otevřeno v neděli? :)

Implementace

Smutné že IT firma tohle nedokáže dát i na stránky poboček a do aktuálně rozesílaních emailů, vč. těch nabádajících k vyzvednutí. Aneb CZC na úrovni kancelářských potřeb...

Reklamace 23.12 Háje

Pokud můžete vyhněte se dnes 23.12.2013 reklamacím na Hájích, přestože jsem tam byl přes oběd tak jsem to po 40 minutách vzdal. Nevím co tam vyváděli (vevnitř sic eněkdo seděl, sic aspoň 2 čísla přede mnou nikdo nevycházel ani nevcházel), ale vůbec se to nehýbalo.

@jmxjmx33: stejně tak mi ani nikdo neodepisuje na mé 3 mejly ! z 25.12 (27.12.) a 30.12.

Kladno

Nechápu, že na Kladně jsou až ve čtvrtek 2.1, to mi nepřijde jako prodloužená otvírací doba

Spokojenost

Zboží mi přišlo na pobočku o 2 dny dřív, takže nechápu proč zase držkujete. Některým lidem se člověk zkrátka nezavděčí -_-

Ověřený GEEK - level 2

Zavřeno 31.12.?

Gratuluju! Zavřeno v pracovní den. Konkurence bude mít žně - spoustu podnikatelů nakupuje poslední den v roce.

Přání

Zdravím,
přeji všem hezký Nový rok, prožitý ve zdraví a hlavně s radostí. CzC přeji úspěšný rok, hlavně s vylepšením některých jejich slabých stránek, na které si zatím čas neudělali a já si samozřejmě neodpustím rýpnout si :-P.Jak jste si mohli všimnout, těch, co se v hardware a tak dále doopravdy kvalitně činí, dost ubývá. Tak zkrátka všem co chtěji produkovat mimo srandu i nějaké kvalitní rady, nelze popřát jinak než hodně štěstí, času a pevné nervy.
Naší volné komunitě jinak přeji mimo zdraví, pevných nervů také dobré, kvalitní příspěvky, kde, doufejme, bude ubývat konfliktů kvůli maličkostem jako dělení na barvy.Nu a těm, co nejsou tak do všeho "in", nezbývá než popřát kvalitní oslavy Nového roku, se vším hezkým, co k tomu patří jako například hodiny na záchodě, odvoz na záchytku a v neposlední řadě kvalitní sex, ze kterého Vás v nejlepším probere Vaše tchýně, se slovy, že Vás sice nemiluje, ale ukecat se teda nakonec nechá :-D.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®