Diskuze k článku:Progaming: Logitech Driving Force GT

Driving Force Pro vs GT

Tak starší Driving Force Pro mi přijde vzhledově daleko lepší, a techonologicky to bude to samé.

K realite bliz

Zase o kousek bliz k realite, na jednu stranu to neni vesela vyhlidka, ale na druhou stranu je to uzasne, treba pro ty, co nemaji ridicak :)

Pro fajnšmekry

Pěkná hračka, jenže mi tam stejně vždy budou chybět ty pocitové vjemy, tzn. zapadnutí do židle při rychlém startu a tak :) Ale musím uznat, že to je pro některé hráče asi pěkný mazel.
Pro autora: pěkné počteníčko!

Parádní volant

to je perfektní volant asi bude drahý ale i dobrý už aby byl na trhu

Kompatibilita

DFGT som uz kupil a pouzivamm ho zatial len na PC. Pretoze DFP sa uz nove zohnat neda a dfgt je uz o nieco lepsie. s PC pracuje v poriadku ale nakolko ho profiler detekuje ako DFP tak je nefunkcnych niekolko tlacidiel.inak vsetko ok. ale predpokladam ze v dalsom profilery uz bude podpora aj pre DFGT

Dostupnost pro ČR

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat kdy tento výrobek bude dostupný?Psali jste v květnu a skutek utek už je to čtvrt roku a pořád nic?Prosím o odpověď. Viz v Rakousku a Německu se prodává normálně.

Dostupnost

Dobry den, chtel bych se zeptat kdy zde bude volant k sehnani, mel jsem objedan Driving force pro, ale uz my bohuzel neprisel, uz se neda nikde sehnat... Jeste jsem se chtel zeptat jestli nejsou nove informace o kompatibilnosti s jeho predchudcem. Dekuju

GT5P na PS3

No musim říct, že na full HD televizi s úhlopříčkou 40" a GT5 prologue to je nářez, kam se hrabe šupáckej monitor od PC i kdyby měl uhlopříčku 26"..
jeste az bude plná GT5 to bude :-)

Jenom marketing

řekne mi někdo jaký je rozdíl mezi programovatelnými tlačítky a tímhle přednastaveným kusem? Jde asi o dobrý volant, ale pánové! Kde je spojka!!! To se teda nedá mluvit o jakékoliv realističnosti! G25 RULEZ. Ale ocenil bych pedály s větší tuhostí. Dávám 5/10.

PC

Snad by se mohl nejaky takovy novy kousek objevit i pro PCckare... ja bych nebyl proti ;c)

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady