Všechny komentáře k článku:Rekonstrukce pobočky CZC.CZ - 8. etapa

BUĎTE RÁDI ŽE TADY NEBIDLÍTE...

CZC.CZ TERORIZUJE lidi z vedlejšího domu těmi svými věčnými rekonstrukcemi už od té doby co zde mají sídlo! Sbiječky a rachot plechů či brusek mě budí celý léto. Ukrajinci na stavbě jsou bezohlední a dělají kravál od časného rána. Jen se divím, že vám to městká část toleruje a neplatíte pokuty. No nic tak tak mě teď ZA PRAVDU dejte negativní hlasy, když to udělá dobře vašemu egu...

Možnosti
24 reakcí
poslední 26. 9. 2009 13:16

U nas (Praha 13) probiha rekonstrukce detskych hrist. Rovnez od brzkeho rana do vecera. Tyden sbijeckovali vybetonovane placky a chodniky. Ted buldozeruji. Navic se to v rondelu odrazi od zdi panelaku kolem dokola, coz hluk jen nasobi. Za stavbou stoji Praha 5. Takze si nemyslim ze by CZC delali neco vyjimecneho, co se jinde nedeje. Proste kdyz se stavi, tak je hluk. S tim se musi smirit kazdy. A pozor na pravopis - ta hrubka (nebidlite) v nadpise dobry dojem nedela.

Když se staví, tak se staví. Si nemysli, kecy jako ekonomická krize si můžete všichni nechat, staví a rekonstruuje se jak po roce bez daní. A potichu dům nepostavíš. Se vodstěhuj do lesa, když seš závislej na tichu. A taky vim, o co de, na dvoře mám autoservis, musím uznat je to nepříjemný, ale nějak to vydržim/zavřu okno.

no vidíš, ale oni můžou od 6ti ráno do 22 večer takhle dělat celej den, o víkendu od 7ráno, budme rádi že czc něco dělá a není pasivní!

Aby se chudáček pražáček nepo*ral. Zkoušel ste se někdy vžít do situace dělníka stavební firmy? Ti dělaj od rána do večera mizernou práci za mizerný peníze. V hluku, prachu a skoro každýho počasí. A Vám tu vadí chvilka nepohodlí, že Vás někdo vzbudí... Zabedněný pražáky fakt nepochopipm.

@Václav Vejvoda: ale když dostanu ve 3 ráno hlad, tak zejdu za rohem do tesca :D Nemusim sekat trávu, hospod mám 5 v okolí 2 bloků od bytu, nevotravujou mně komáři nalítávající z lesa a pole, nemám výpadky elektriky jak neustále padaj stožáry VN, ... Zabedněný vidláky fakt nepochopim.

@beznick: Tesco máme taky, dokonce non-stop. Hospody jen 4 do 5 minut autem :-) Elektrika od povodní 2002 nevypadla. Trávu nesekám, s komáry nejni problém. Ale na tom, že pražáci stojej jako lidi za ho*no, trvám.

@Václav Vejvoda: Tak jsi ***** Ja jsem sice z Prahy, ale rozhodne nemam nejmensi problem s kymkoli na zaklade toho, jestli je z Prahy, Brna, Ostravy nebo Hradce... Vsude najdes dobry i spatny lidi. A rekl bych, ze nastesti vetsina lidi to vidi stejne, at uz jsou odkudkoli. Prave lidi jako ty s tvymi nazory stoji za ho*no. Jdi si tohle resit nekam jinam, tohle je forum czc!

@TOMAS.LIZNER: popravde to takhle videji prazaci. nesnasenlivost prazaci vs. neprazaci zacina byt velice jednostrana. proste neprazaci nesnasej praaci a prazakum je to jedno :)

@Václav Vejvoda: vy budete nejspis ta zahadna osoba co do diskuzi ke kazdemu problemu u rozlicnych clanku do internetu pise ze... "za vsechno muzou prazaci", "jen at je prazskym pepikum zle", "prazaci jsou blbci"..atd. Muzu se zeptat z ceho u vas prameni takova nenavist? Nemel byste radeji navstivit psychologa? mozna by se Vam ulevilo a misto neustaleho osocovani prazaku v diskuzich byste si uzival kras zivota?

@microcz: Abych se přiznal, takvouhle věc sem do diskuze napsal prvně. Vytočilo mě, že někdo nedokáže chvilku vydržet stavební ruch a začne si stěžovat tam, kde to vůbec nemá smysl. A ta nenávist, opravdu hluboká nenávist, pramení z mnoha a mnoha osobních zkušeností. Když už pražák není totální blb, je to alespoň sobec, arogantní nafoukanec. A jako řidiči tady dost komlikujou dopravu. Chápu, že se v praze jezdí jinak ale když sem jinde, musím se přizpůsobit. Nechápu co se v Praze tak "křiví" lidi. ASi ten smrad a málo kyslíku :-) Si to tam užijte. Já už vás nechám.

@Václav Vejvoda: Všude je blbců procentuálně stejně. Jen nás pražáků je milion, takže se není čemu divit, 20% z 1 mega je víc, jak 20% ze 100 tis., že? :) Nevím, který ošklivý, zlý a chlupatý pražák ti vzal lízátko, ale ať to byl kdokoliv, neznamená to, že jsou špatní všichni. Tvá hluboká nenávist k pražákům vychází pouze z tvé vlastní závisti a omezenosti. Jinak co se týče pražáků řidičů, to už je spíš taková urban legend :), v KV kraji a třeba okolo Karviné jezdí prasat daleko víc. A to neznamená, že by byli karlovarští, nebo karviňáci všichni do jednoho arogantní sobci. Nedostatkem kyslíku tu očividně trpíš pouze ty, jinak bys nebyl takový šovinistický omezenec. Teď jsem zvědav, jak to pražákovi natřeš ;)

@killswitch: Máš pravdu. Mám spoustu předsudků. Výchazím pouze ze svojí zkušenosti. Když se ale koukneš na začátek tohodle vlákna, jasně uvidíš předsudky druhý strany. Já se zastal stavebních dělníků (dost možná jsou taky z Prahy) a okamžitě sem byl označen za vidláka, který nemůže v noci do tesca a musí sekat trávu aniž bych jakkoli naznačil kde žiju. Prostě kdo není pražák, je hned automaticky vidlák. Něco jako kdo není říman, je barbar. To mě vydráždilo k dalším příspěvkům, na který teď nejsem hrdý. Takže co se předsudků a omezenosti týče, není si moc co vyčítat.
Až zas budu v praze na koleji, zkusim udělat statistiku kolik v Praze potkám blbců a kolik neblbců. :-D Třeba mě výsledek přesvědčí že sem se unáhlil. (Ale dost pochybuju)
Měj te se pěkně, v praze i vidláci mimo tu smradlavou díru. Už sem na tohle téma psát nebudu.

@Václav Vejvoda: Vaclave,pokud zacnes svuj prispevek vetou: "Aby se chudáček pražáček nepo*ral.", tezko muzes ocekavat jinou reakci. Ted jsi to prave a jen ty, kdo utoci a podnecuje tuhle nesmyslnou zast a skoro az nenavist vuci obyvatelum Prahy. Nechapu to je a mi z toho zle.Zdravi rodily Prahúň Honza

@Václav Vejvoda: a vy ste odkad prosim?

@jozef raban: bude to určitě nějakej zakomplexovanej vidlák :D Takovejch jsem potkal :D

@Václav Vejvoda: ja zas nepochopim tyhle hlupaky co deli lidi jen na prazaky a neprazaky

@Václav Vejvoda: Dlouho sem se takle nepobavil,snad na posled u toho jak Tupol+Klvaňa brečeli kvůli radaru.Ale je zarážející kolik lidí zareagovalo na vaše
slinty.Moje zkušenost jak vy říkáte je ta,že nejvíc blbů je v Ostravě.
Ale poznal sem více lidí a byli v pohodě (táké byli z Ostravy).
Takže těmahle kecama bych moc neargumentoval.Ale je pravda,že kola u auta
mě vypustili jen ve vidlákově,kvůli tomu,že sem z Prahy.Tak kdo je zakomplexovanej chudák?

Možná kdyby jsi chodil spát v normální večerní dobu jako normální člověk a nepřidával ve dvě ráno trailery na nově přidané filmy, aby jsis nadělal nějaký bodíky na czc, tak by jsis tu pak nemusel stěžovat že se nevyspíš ty...

BIDLET bych tam fakt nechtel... BYDLET mozna ano... :-D

@Lento Violento Man: Na sídlišti bych nechtěl bydlet ( ani bidlet :-)) ) ani zadarmo .. fuj

@CHANIA: ja sem ti dal plus(ko), mas ve vsem pravdu, me staci kdyz rano nastesti obsousedsky barak ve kterem bydli romsti spoluobcane vykrikujou a nadavaj cely den!! tu na severu CR se neda bydlet! hlavne sluknovsky vybezek!

Jasně, terorizuje... Pokud víš co to znamená a jsi si jist že máš pravdu tak zvedni zadek a jdi si stěžovat někam k ombudsmanovi. Takoví lidi co si jen stěžují a přitom nic neřeší a jen melou prázdnou slámu mám nejraději. Vážně, pokud si za tím co píšeš stojíš tak to nějak řeš... Ať už u czc ústně nebo u ombudsmana (nebo nějakém jiném úřadě zabývajíce se stížnostmi), potom dej vědět jak se podařilo s tím něco udělat.

@Vojtěch Veleba: Nejlíp,když si bude stěžovat na místně příslušném stavebním úřadě.

To si jako myslis, ze kvuli lidem v domech okolo nebude nikdo rekonstruovat dokud mu strecha nespadne na hlavu, nebo co si jako myslis?? Podekuj tomu, ze bydlis v kleci ze zeleznych svarenych tyci obaleny betonem. Kdybys bydlel v cihle, tak ti nedela problem ani rekonstrukce bytu nad tebou. (u nas na Zizkove rekonstruovali byt primo pode mnou a jeli zbijecky celej den az do noci). Slyset to bylo jenom kdyz jsem si nechal otevrene dvere do predsine, skrz podlahu ani tuk. Vis uz to tak je, ze lidi v cechach a zvlast na sidlistich umi nejlip nadavat na ostatni, ale sami sebe vyreseny nemaj. Sam jsem tam jeste nedavno bydlel.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®