Všechny komentáře k článku:Souboj titánů: 2 USB ohřívače v testu

Zbytečnost

Předpokládáte správně, že se v komentářích objeví, že jde o zbytečnost. Ja totiž používám bezdrátovou technologii, vlastně to ani nežere elektriku, nezahřívá se to a nemusím se bát že by mi to notebook neutáhl. Možná už tušíte? .... ano, .. používám termosku, večer ji naplním uvařeným čajem a i teď, v 5 hodin ráno, je v ní čaj teplý.

@jkrcek: no jo, ale kdyz caj nebo kafe popijis pomalu treba hodinu tak musis porad po drobatkach dolejvat... ucelem tohohle hardwaru je udrzet caj/kafe stale online

@lucass: a ty si dolejvas kazdejch par minut do hrnicku kafe? To je teda pekna zvrhlost :o) nevim jestli bych chtel po troskach dolejvany kafe a pak prihrejvany nebo horky z termosky? ...thinking... tak termoska vyhrala :o)))

@Kalinator: 1) myslet, 2) psat .. dolejvat se musi prave z termosky .. jinak to nadbytecne nevypite v tom hrnku chladne .. a to dolejvani z termosky je vopruz .. ;-)

@lucass: Lepší je to vypít a nalít si další - navíc studený čaj není špatný, ba naopak :)

@jkrcek: Já třeba pracuju doma ... a kdyby mě přítelkyně viděla že si dělám k počítači kafe do termosky... nevim nevim jestli se to slučuje se zdravím rozumem :)

Toto je betsseller !!!

komentáře netřeba... jen poděkování.... více takových kvalitních recenzí ... hltal jsem článek jedním dechem zas a znova ... až mi čaj vystydnul

Megatest hrníčků...

Doporučuju navštívit legendární megatest hrníčků http://www.czechcomputer.cz/art_doc-A316D7764D79982EC125706F004FB0E0.html ze soutěže o nejlepší zákaznickou recenzi. Stojí to za to ;o) (a ne, opravdu nejsem autor)

Na odpálení desky dobrý :-)

Bohužel, tahle hračka se hodí jedině na odpálení desky, nebo aspoň USB portu. Pochopím 10W kousek do sítě, i když škoda materiálu a energie. Tohle je fakt zhůvěřilost, ale protože je do USB, můžeme si ji dát do daní :-) (přeci součást počítače)Majitelé NB si tak mohou zkrátit život baterie....

Více info

Zdravím,recenze se mi líbí. Jen více takto "odlehčených" článků.
Chápu ji i jako takovou recesi nebo parodii na velice vážné články a recenze od "expertů".
I tak bych u ní uvítal více podstatných informací o produktu. Například odběr/spotřebu, průměr plotýnky, délku kabelu, atd. :-)
Ale díky

Omg

Kdybyste udelali aspon poradnej test :D treba nových radeonu xD

A co teplovodivá pasta?

Zapoměl jste použít teplovodivou pastu. Výsledky by byly ještě lepší. :)

@petrvaclavik: Přesně něco takovýho jsem chtěl napsat.. dokonce by bylo možné použít s z tekutého kovu ! :)

@PlayerX: jj zkus rtuť, bude to rychlejsi a jeste budes mit mozna pocit ze litas! :-)

@Pavel Flégl: Na co ohrivac, ja leju pastu rovnou do caje a je furt teplej :)))

Hodnoceni

super recenze nema chybu :-DDDD

@Rozparovac: Recenze dobrá, ale dat si čaj do plechačku??? To už je pak jedno, jestli má 100°C, 50°C nebo 5°C. Je dobrej tak leda na spláchnutí záchoda.

@RedAce: Náhodou, plecháček je fajn věc. Můj oblíbenej je klasickej modrej smaltovanej - ještě po komunistech. Dodává všemu chladivou příchuť železa, to má něco do sebe:)

Pekny

ano koupil jsme jen tak protoze jsem chtel utratit penize ale nahle kdyz mi to prislo jsme zjistil ze je mi to k (hadejte).... musel jsem tam dat mali hrnek a jeste plechovy aby se to ohralo co nejdriv..jinak pekna recenze

@???101: timhle zarizenim se to ale NEOHRIVA ... pouze udrzuje teple :) sis to asi spletl s rychlovarkou :D

Ohříváček

No pro me to rozhodne neni, ale rad se podivam co je vsechno za vychytavky. Nekde jsem dokonce cetl ze je i mini-topinkovac, ktery se zabuduje do mechaniky u pocitace:-)

@j.wenzl: Pro mne to není , kávu piju studenou .

Gut

jako fakt gut vychytávka :)

Nice....

tak tuhle recenzi jsem si nemohl nepřečíst ;-)

@Killer188: Dopadl jsme stejne....Asi uz nemam co delat :-)

Re: zbytečnost

Ja bych to za zbytecnost nepovazoval,caje chlastam od jakziva,a v praci se to necha vyuzit velmi casto..Zaleju caj,jen usrknu a musim pryc prijdu zpatky a z caje ice tea.akorat skoda ze neni nejaky pridavny software ktery by mi dovolil regulovat teplotu kterou chci udrzovat :)

@Mr.Knedlik: Tak s teplomerem a termostatem by to bylo opravdu k pouziti, takhle mi to prijde jako reklami pitomost :-(

Externí zdroj

1A je na USB trochu moc, uvažoval bych o tunningu v podobě normálního adaptéru místo napájení z USB nebo použít starou nepotřebnou nabíječku od mobilu...(a taky bych zvendnul napětíčko ať to trochu topí)

Hrnicek CZC

Mno hrnicek CZC mi moc kompatibilni s Acutake nepripada... ma velky prumer a nevleze se do nej. Nejde ho polozit na tu kovovou plotynku ale jen na ten plast ktery je 5 mm nad!

Uzas:-)

Ono je tu tech vtipnzch recenzi více....

Mrtě

Na tento článek jsem nechtěně zmáčknul a nemohl jsem tomu uvěřit, co ti lidé nevymyslí :D, za chvilku bude ohřívač USB 3.0

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®