Všechny komentáře k článku:Soutěž o nejlepší Casemod: Vyhlášení výsledků!

Gratulace :-)

Gratuluji vítězům. Sporák mě dostal - perfektní casemod ! :-)

@Sow@_red: taky se pridavam k gratulaci, vic nez trouba se mi libil pc stul ale porota vybrala jinak

@Bighead007: Mě nejvíce zaujal sporák a kdybych jej viděl někde stát, tak si myslím, že je to sériově vyráběné pro děti - prostě super práce a nápad.

@Bighead007: souhlasim stebou stul mel byt na prvnim miste libil se me taky vic než sporak, a docela by me zajimalo co bylo za další napady.

@Bighead007: Me se moc neliby gramofon ale ten sporak me opravdu dostal.

@Sow@_red: Také všem gratuluji :) Soutěžící do toho daly hodně úsilí :) Mými favority byl Stolní PC, Sporák a Army PC :) Snad bude soutěž i příští rok ;) možná se do té doby zůčastním :D

@DesSicated: děkuji za ocenění a taky se připojuji ke gratulaci. Fakt super práce.

@Sow@_red: Připojuju se ke gratulacím, a musím pochválit všechny modery za skvělě odvedenou práci, všechny mody byli pěkné, jsme rád že se mezi první trojkou objevil Stolní PC, je to originální nápad a precizně odvedená práce. I ostatní nejsou o nic horší ;-)

@Sow@_red: Ja gratuluji vitezum a soutezicim zaroven. Vsichni daly dotoho kus casu a prace a rad jsem se podival na vsechny vytvory. :)

@Sow@_red: sporak je podle mne nejlepsi, dobrej napad a provedeni taky a navic to musel autor delat od nuly, ktezto magnetofonu byly akorat vyneneny streva

@Sow@_red: taky gratuluji, dobrej nápad se sporákem

Gratulace :-)

Gratuluji vítězům. Magnetofon mě dostal - perfektní casemod ! :-)

@tomassejkora: Perfektni je ten sporak a magnetofon, ten stolni pc uz zase tak pekny neni, ale dalo to praci a to se taky ceni. Je to zaslouzene.

@Brave: Také gratuluji je to zasloužené vítězství za velmi originální nápady. Je to prostě nádhera. Je to doopravdy zasloužené o tom není pochyb.

@tomassejkora: Gratuluji vítězům. Sporák je fakt cool.

Gratulace :-)

Gratuluji vítězům. Magnetofon mě dostal - perfektní casemod ! :-)

@j.karol: ještě Stolní PC mě taky dostal

@j.karol: Můžu se zeptat proč všichni kopírujete větu Gratuluji vítězům. Magnetofon mě dostal - perfektní casemod ! :-) ? :D

@DesSicated: Protože nás dostal a je nejlepší! Magnetofon rulezz!

@tomassejkora: No pokud na tom magnetaku bude nainstalovan linux tak potom teprve rulezz :)

@j.karol: tohle zavání FLAME xD ..ale jo rádio je docela pěknej kejsmód ..jen nevim jestli tam byla Rádio karta aby to byl "opravdový" magnetofon :D

Dík

Dík za ocenění a gratulace kolegům na bedně.

@sohajek: Taktéž musím poděkovat za umístění a zároveň pogratulovat ostatním vítězům. Jen škoda že porota nenapsala alespoň krátká hodnocení ke každé z case, ale je pravda že by to bylo celkem an dlouho.

@sohajek: Také gratuluji vítězi :) Sporák je opravdu dobrý. A jinak všem, kteří se kladně vyjádřili k mému modu. Díky !

Re: Gratulace :-)

Připojuji se ke gratulaci, nejen vítězům ale i všem zůčastněným
Vítězný projekt mě celkem ohromil, je tam vidět pořádný kus originality
a dobře odvedené práce ...

Také

gratuluji

Gratulace všem vítězum a bezva soutěž:D

Taky gratulu vítězům, ať si ceny užijou a case bylí fakt povedený,good job,Taky mně sporák dostal fakt cool:).A taky poděkování CZC za pěknou soutěž i cenny, pač jsme se při týhle soutěži pěkně pobavily a zasmály na těmito kouskama:D

Brutální záležitost!! :))

Perfektní práce. fantazie soutěžícím fakt nechyběla... Mě se nejvíce líbil ,,Stolní PC´´ není nad to, mít přehled.=) Taky mě dost překvapilo použití dřeva ale zas nadruhou stranu, proč ne? možná lepší než ty rádoby plechy současnách skříní. Akorát to drnčí a když se na ně člověk škaredě podívá, už se to kroutí... škoda mluvit. Jinak určitě Gratulace!!!

@s.soukal: U "stolního PC" by mi vadilo, že monitor je příliš vysoko a daleko od klávesnice. Ale jinak jako nápad to je dobrý, až na tu nectnost s monitorem.

@kecafon: Monitor zas tak vysoko není a pokud jej časem vymění za LCD, bude naopak ve výhodě tím, že jej bude mít v optimální výšce. Nicméně mi skutečně připadá příliš daleko nejen monitor ale i mechaniky. dle mého hodnocení bych sporák posunul na třetí příčku rádio na první a počítačový stůl na místo druhé.

@Marauder.01: Já bych to nechal tak jak to je.

@vomys: Nevím ten sporák je snad až příliš mohutnej - jo dobrej nápad to nepopírám, ale ta velikost je pro mě až odpudivá. Sám teď řeším zda zabudovat PC do stolu, nebo koupit Cube, ale mám fullATX a tak to bude trochu problém do Cube dostat.

Magnetofon?

Je to jen můj dojem, ale je to skutečně magnetofon a není to pouze rádiopřijímač?
Je to sice detail, ale i tak..

@kecafon: Je to starý rádio, ale na kvalitě to neubírá.

@vomys: no ono kvalita dobra ale pod nazvem Magnetofon si predstavuji přistroj ktery ma FM přijimač a přehráva kazety s magnetickou paskou, tohle je stary radiopřijimač jak tu už nekdo uvedl.

@Artas69: To je pravda ted jen kdo to tak nazval?

@vomys: myslim že to nazval ten kdo to vyrobil nebo že by v CZC si davali svoje nazvi :)

@Artas69: ne ne, já když jsem to posílal zapoměl připsat název... Ale myslím si, že je to úplně jedno :)

Case mod

sporak - kvalitni prace a dobrej napad
magnetofon (radio) - nj, nostalgie, pekny
stolni pc - velmi originalni napad i kdyz vzhledove nic moc
to by chtelo i ten cdrom a fdd atd... nejak zamaskovat aby vic pasovalo
tehdy by to bylo dokonale

@sioga: Já bych to nemaskoval. Takhle to fakt vypadá super. aspon vidíš že tam je PC a ne jen stul a monitor.

Porota

Co takhle až by se vyhlasila další soutež tak všechny napady vystavit nekam na web a nejlepši porota je hals lidu a ty by hodnotili provedeni a vzhled casemodu. Docela bych to uvital než nejaka skryta porota si neco nahasuje :)

@Artas69: Sporák je fakt hustej

@BLACK.7: To já bych nedával. Je lepší porota několika lidí. Hlas lidu se dá oklamat hlavně v ČR se to na soutěžích děje furt (např: Eurosong).

@vomys: je to takove že se domluvi par lidi že budou davat hlas jen jednomu ale zas upřime řečeno když je poroto př. o 5 lidech ktery to hodnoti tak nejaky ten tvořič muže mit zname v porote a je to vice ovlivnitelny než kdyby hlasovali lidi :) v tom ho to je asi težke radit a kord v ČR :)

@Artas69: ceny jsou rozdane a tak uz neni co resit, kdyz se podivam na viteze tak ani jeden neni puvodni case je to proste prehozeni hw do neceho jinyho a pritom nazev souteze byl CASEmoding :) a ne troubamoding :D atd

Podobna Sutaz

Velmi pekna sutaz, a velmi pekne mody, najviac sa mi pozdava ten stolik, je to uzitocne, ale ten sporak am dostal, to je brutalny styl. Inak, dalsiu sancu mame aj tuto http://www.pcspace.sk/content/view/1296/26/ tam tiez fici moddingova sutaz

@Sensei: Pro ty kdo se zajímají o casemodding a mají nějaký svůj case udělaný je na webu www.modding.cz spuštěna soutěž v casemoddingu, takže se určitě přihlaste a zkuste své štěstí, nebo nechte zhodnotit své zkušenosti viz. http://www.modding.cz/?p=357

@Sensei: Plánujete zase další soutěž casemoddingu na czc? Bylo už tradicí, že jste každý rok takovou soutěž pořádali aletos se zatím nic neděje, což je škoda.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®