Všechny komentáře k článku:Vylepšujeme pražský showroom na Hájích

Tip

Když už budete v té inovaci, měl bych tu jednu věc k vylepšení pobočky na Hájích. Prosím, udělejte něco s tou tiskárnou u samofakturace. Nevím, jestli je tam schválně nastaven delay, aby člověk stihl udělat ty 3 kroky od terminálu, nebo je tiskárna/síť prostě pomalá, ale VŽDY tam čekám jak tydýt, než z ní vyleze papír. Díky :)

@Wiggle: 1+

@Wiggle: souhlas :) ale věřím, že to nějak vymyslí :)

@Wiggle: Jo jo, také mám tuto zkušenost.

@Wiggle: Samofakturace? Od ledna jsem sice na pobočce nebyl, ale u nás v Plzni si o něčem takovém můžeme nechat zdát.

@Wiggle: Delay tam urcite schvalne neni(proc by to proboha nekdo delal?), neni to jen obyc sitova tiskarna. Resp ano je pres ethernet, ale celkovy proces tisku je slozitejsi nez kdyz mate sitovou tiskarnu ve firme. Vzhledem k tomu ze se zbozi musi elektronicky vyfakturovat a ta informace na tisk poslat z weboveho rozhrani eshopu. Vsude se nascita nejaka prodleva.
Pamatuji si doby kdy se na tisk samofakturace cekalo nekolik minut, pokud je to ted v radech sekund, tak to nevidim jako problem ale jako velke zlepseni :-)

TIP

dobrý den, když už předěláváte showroom tak přidejte prosím nintendo Switch at si ho může každý skusit

Czech Computer

Dobrý den, vzpomínám, když jsem zhruba před 15 lety jako student jezdil 150 km do Prahy, vystupoval jsem na Černém mostě a má první cesta vedla metrem přes celou Prahu právě do této Vaší pobočky, kde jsem si vyzvedával objednané zboží. Byl jsem student a tehdy pro mě cesta metrem byla levnější, jak poštovné. Časy se mění, ale asi se na tuto Vaši pobočku budu muset přijet podívat. Nostalgie, mládí....

A co Olomouc

Ještě by to chtělo pobočku v Olomouci, která tu byla a zrušili jste ji.

Cože 20.3.

tak prodejna je vybydlená už 4 měsíce. Myslel jsem že neschopnost je jen u státních zakázek. Ty cedule "Nepropadejte panice" jsou už pro smích.Včera jsem musel strávit ve frontě 20 minut. Bloumal jsem úplně vybydleným showroomem, vypadá to jak firma před krachem. Obsluhovali jen 2 lidi a z toho jeden, chudák, tam seděl v takové ohrádce uprostřed ničeho.. Mám strach tam teď koupit cokoliv dražšího, protože nevím co s firmou bude. Minimálně měsíc vypadá prodejna úplně stejně vybydleně. Rozhodně nebudu platit větší obnos dopředu. Pěkně z ruky do rukyNerad to říkám, ale u zeleného ječáka to vypadá lépe a funguje lépe

@janjeri: Dobrý den, za komplikace se samozřejmě omlouváme ale rekonstrukce na Hájích byla opravdu rozsáhlá a doufáme, že se Vám tam po ukončení rekonstrukce bude líbit. Stále je možné využít jakoukoliv jinou naší Pražskou pobočku, všechny ostatní pobočky jsou v normálním režimu a většinou již v novém po hotové rekonstrukci. Našeho "krachu" se opravdu není třeba obávat , firma roste a zvyšuje tržby každým rokem a právě proto , že se nám daří bylo možné uskutečnit tyto rekonstrukce na většině našich poboček.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady