Diskuze k článku:CZC.cz zavádí po Praze expresní dopravu bezpilotními drony (APRÍL)

Klamavá reklama

Je si společnost CZC.cz vědoma, že zveřejněním tohoto článku v této podobě se dopouští porušování platné legislativy v oblasti klamavé reklamy a ochrany spotřebitele!?
Apríl beru, ale dejte tam pod čarou poznámku, že se jedná o žert. Pokud se tak do hodiny nestane, pořízenou dokumentaci předávám věcně a místně příslušné pobočce ČOI.

Dnes to sice vypadá jako Apríl,

ale je to budoucnost, viz např. www.robodrone.com.

Realita

Tak ono by to nebylo až tak těžký, stačil by sehnat slušný programátor a bylo by to reálný. Sám mám drona napojený na windows a řídím ho pomocí jostiku prodloužený pomocí extendru na půl kilometru poloměru kruhu. Už jen vyřešit ty baterky origo vydrží max 13 minut (1500mAh) na neorigo z Japonska 2600 mAh to vydrží 20-25 podle rychlosti větru. Při 50 km toho po Praze ulítne dost ale ohledně času na zpátek to z Kobylis do Hájů nedolítne. Leda využít baterkou 15Ah na zakázku a GPS pro drony a nastavit mu výšku dva body a leť.

Dobře udělaný Apríl :-)

...ale uvěřit tomu může jen hodně optimistický Čech. U nás kde se ukradne vesměs vše co není metr hluboko přibetonované by doletěl pouze plně vyzbrojený dron co by se mohl cestou bránit sestřelení a i ten by potom po doručení zboží záhadně zmizel :-D Proč myslíte že u nás ještě nefunguje půjčování kol jako ve Vídni ? Protože by se museli neustále dokupovat nová a nová kola, která by zase končila v nejbližší zastavárně :-D Ale dobře udělané ;-)

300 gramů

Jako veliká zásilka
Ale dobře vy :)

Ještě by mohl hrát :-)

Super aprílový vtip, na CZC dneska nikdo nemá, zatím....

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady