Diskuze k článku:Genius Secure 300R: jednoduché špehování celé domácnosti

Opera?

Trochu mě překvapilo, že v uvedené podpoře neni Opera

Infracervene led diody?

hmm, nejde mi to do hlavy, osvetlenie infrasvetlom, to ze by mala infracervene snimanie by sa este pochopit dalo. Ze by tie ledky osvetlovali a nejakou zahadou by kamera to neviditelne infra snimala? Hmm ktovie aku to ma ucinnost a ako je schopna sledovat v tme, nezda sa mi, ze prave nocna prevadzka tohoto kam. systemu bude nejakou vyhrou

Cena

cena je na prijatelne urovni. cekal jsem vyssi :)

Dobre

tak třeba do malého obchodu je to fajn věc. Jen chybí wifi možnost no. Ono takhle si to do sklepa jen tak nenatáhneš. Ale za ty peníze proč ne. Připojuju se k tomu, že genius dělá super věci. Bedny mám pořád bez vady, myš mi vydržela taky pěkně dlouho.

Genius....

Sice tento druh zařízení není novinka na trhu,ale jinak Genis je firma, která vymýšlí nové věcičky, tvary a zařízení nejen k výpočetní technice :-) Nebo nabízí zařízení za bezkonkurenční ceny, sice vyrobí sem-tam nějaký zmetek,který je nutno reklamovat, ale to se dá přežít :-)Třeba Genius jako první prodával bezdrátové laser myši za 400kč - mam jí neustále v ruce a šlape jak hodinky :-) Dále Klávesnice Genius kb21e - super multimediální klávesnice v výbavou a na ní je jen chvála :-) Genius není špatná značka, má co nabídnout :-)

Zajímavé

jistě zajímavé řešení ale myslím že kdo si chce nechat zabepečit kancelář a provádět monitoring jsou na to jistě specializované sýstemy které poskytují větší škálu funkcí, nicméně asi i dražší.

Hmm

no docela dobra vecicka !!! nekomu by se urcite hodila no ! me taky a uvazuju o ni !!!

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady