Všechny komentáře k článku:8+ hodin u počítače bez únavy očí? Pro brýle Gunnar žádný problém

Nevim, nevim :)

Koukal jsem na nějakou (snad nezávislou) videorecenzi a všechno je trochu žlutší, větší a ostřejší a prej po tom skutečně míň bolej a vysychaj oči. Taky prej nic nevážej, takže člověk neví ani, že je má na sobě. Nevim, nevim. Když v práci po celý pracovní době u počítače odcházim, tak mám trochu červený a vyschlý oči, ale než dojedu domů, jsem v pohodě a ani o tom nevim... Hlava mě nebolí a jestli bolí, tak spíš ze ztuhlosti krku. Pro mě je to asi k ničemu, ale hromada lidí si furt vykapává oči Visinem a praskaj jim žilky v očích, tak to můžou zkusit a kdyžtak v 14-denní době vrátit, bejt jima, tak do toho jdu :)

Možnosti
4 reakce
poslední 25. 5. 2012 11:08

K tomu vysychání očí, když člověk nesedí v průvanu, tak jak by mohly pomoci? Nepustí čerstvý vzduch k očím a to je výhoda?
Jestli někomu vysychají oči v práci, tak je to známka toho, že tam mají málo vlhký vzduch (nebo sedí v průvanu). Pár kytiček, zalévat, pohoda. :)

@aradan: Pravda, že to tam možná ani ten člověk neřikal, to jsem si nějak domyslel :) ... Btw. kdo ví, třeba ta žlutá barva donutí člověka víc mrkat :)

Ale jo, říkali to tam. Možná se oči zapaří a pak nevysychají. :)
Žluté zabarvení je vhodné do oblastí s oparem, nebo zamlžením. V něm zvyšuje kontrast a je vidět dál.

@aradan: na to ale stačí zabarvené "pracovní" brýle co dělá třeba UVEX nebo 3M a stojí kapku menší sumičku. Kolega má takové na kolo a nestěžuje si. :-)

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®