Všechny komentáře k článku:Alienware TactX Mouse - profesionální herní myš pro nejnáročnější

Upravená G9

Nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že se jedná jen o upravenou Logitech G9

@Michelinn: Podobnost zde skutečně je, pouze ale vzhledem nikoli kvalitou. Podle videí tato Alienware nemá možnost volby závaží do myši a právě proto si myslím, že za cenu 1800,- si nenajde svého majitele. Nehledě na softwarové vybavení G9, které je na velmi dobré úrovni.Zrovna dnes se na PCT objevila recenze na levnější náhradu za G9 http://pctuning.tyden.cz/hardware/klavesnice-mysi-joy/17253-ozone-smog-herni-myska-plna-prekvapeni s cenou okolo 1300,- V místní nabídce tato myš je také http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72757 a právě o Ozone Smog si myslím, že by spíše měl být brán jako náhrada za drahý, i když kvalitní G9 (nebo G9x)

@jeronim77: G9x vzhledem k senzoru.Je to ten samej Avago 9500 jako v Gigabyte M8000X, Ozone Smog, G9x, G500, SteelSeries Xai, Mionix Naos a QPad 5K. Možná jsou ještě další, ale nevim..Většinu sem v ruce měl, nejlepší z toho je G9X a pak nejspíš G500. Xai by byla skvělá, kdyby fungovala jak má.. a zbytek jsou jen vzájemný kopie, které stojí víceméně za prd.. (alespoň z progaming hlediska).

@YMIR: a co takhel Qpad 5K tu jsi měl taky v ruce nikde v CZE sem ji neviděl v žádným shopu a nebo neumím hledat :D tahle myška mi připadá velmi zajímavá coproducent je HeatoN.

@jeronim77: Tak já osobně jsem nepoznal z videa,že by byla nekvalitní.
Co se týče závaží to je další kec.Měl jsem a používal:G5,G9+G9x,G500,R.Kone,M.SideWinder,C.Stinger,O.Smog,S.Kudos,C.Sentinel,O.Behemoth (vše myši s dovažováním) nikdy jsem ta závaží nepoužil proto nevím proč by myš bez závaží nebyla prodejná.Podle této teorie by firmy jako:SteelSeries a Razer neprodaly ani myš.

@holcat: Když se jedná o myš bez dovažování, tak za cenu 1850,- je neprodejná, protože když závaží není potřeba, může se zvolit mnohem levnější myš (ať již MX518, G500), pokud se jedná o nákup profi myši, tak je lepší si zase připlatit za G9 nebo G9X.
Razer těch myší ve srovnání G9 taky moc neprodá :-)

@Stratos_2: A já myslel,že u takovéto myši hlavně záleží na kvalitě senzoru a na ergonomii.
To sem nevěděl,že někdo má přístup k finančním výsledkům za určité období
firem jako je Logitech a Razer a je schopen z výsledků vyvodit,kterého zboží se u těchto firem prodalo nejvíc.
Doufám,že všichni kterým vadí,že tato myš nemá dovažování ji zkusili a hrály s ní.Zatím mi tyto reakce připomínají jako kyselé hrozny.Já na rozdíl od vás ji budu mít doma za cca 14 dní.
BTW:G500 dovažování má a navíc senzor u G9x je totožný se senzorem Alienware tactX Mouse (tento senzor je kvalitativně někde jinde než senzor
G500).

At je jak dobra chce

ale me se vzhledove ale vubec nelibi..proto bych si ji neporidil

@Majky.WCH: Vzhled by mě ani tak netrápil, ale cena je vysoká.

@Majky.WCH: já mám radši X7 nejsem žádnej profesionální hráč ale podle mě stačí ta cena je vysoká až až ! je to opravdu kousek pro vyložené pařany .

To byla doba

Je až ostudné, jak dlouho trvalo než taková legenda jako Alienware dorazil do ČR.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady