Diskuze k článku:HP přichází s ultra lehkým notebookem

????

Zda se mi to nebo NTB opravdu nema DVD/RW ?...

Chvála

Notebook je opravdu velmi povedený, výbava skvělá. Nikde ale nevidim DVD mechaniku. To by mohl trosku problem v pripade, ze by nekdo chtel NTB pouzit ke sledovani filmu na cestach. I ultra lehké NTB by mohly mít DVD mechaniku.Cena zřejmě odpovídá designu a výbavě, dokázal bych si ji představit nižší.Každopádně hodnotím tento notebook kladně a to hlavně za jeho opravdovou mobilitu. Co se týče práce s tímto NTB, určitě bych ocenil nějakou docking station, aby se dal jednodušše připojit k externímu monitoru, klávesnici, DVD a HDD. Určitě něco takového HP nabízí.

Mg

vypada to moc dobre

Disk 4200ot./min

Není 4200 ot./min trochu málo??

Hmm

No paráda, na podobný produkt čekám už dlouho... Skvělej design a zpracování a co je pro mě nejdůležitější je vynikajicí hmotnost a displej. Použití SSD disku považuji skoro za samozřejmost, ale čeho se obávám bude baterie - standartní tři hodiny provozu jsou pro mé potřeby opravdu málo a nevěřím, že by noťas s takovou hmotností vydržel aspoň ty tři hodiny.

Nic pro mě

Za tu cenu bych do toho rozhodně nešel. Design jakž takž, je to stroze minimalistické, nejvíc se mi líbí klávesnice. Na hladkém "trackpad prostoru" se vám budou lepit prsty, co se týče Applu, raději bych volil hliník-působí na mě bytelněji, ale to je můj osobní názor.
V dnešní době, kdy se subnotebooky dají pořídit do 10ti tisíc (MSI Wind je na CZC k dostání), nemá snad cenu uvažovat o podobném luxusu. Nikdo mi nevymluví, že NTB je prostě spotřebák. Dáte za něj 10tis. a vydrží 3 roky, dáte za něj 50 a vydrží čtyři.
Každému co jeho jest, mě tenhle produkt rozhodně neoslovil.

Teplota

Jsem zvědavej jak zvládnou chlazení... vzhledem k prostoru kde to bude namačkané... Ale jinak ten produkt vypada dobře, i konfigurací, rozlišení displeje... Myslim že odvedli dobrou práci.

Pěkný ale ....

pekny ale na ultratenky apple stejne nema :-D

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!