Všechny komentáře k článku:Kupte u czc.cz procesor AMD Phenom a získáte software zdarma

Že by krize?

Nechci tady do nikoho rýpat,ale zdá se,že na CZC také došla krize. Zřejmě se neprodává tak,jako dříve a tak se dávají různé bonusové balíčky atd hlavně aby vše šlo na odbyt. Navíc s rostoucím dolarem se vše zdražuje pod rukama a je logické,že se tolik nenakupuje.

Možnosti
26 reakcí
poslední 6. 2. 2009 10:58

Ono by si stacilo vsimnout, ze se programy stahuji ze stranek AMD, tudiz vubec nejde o akci CzC. Informace "Každý zákazník, který si u Czech Computer zakoupí procesor řady AMD Phenom" je totiz dost zavadejici, akce se netyka jen zakazniku CzC. Mrzi me, ze se tadz v posledni dobe tahle velkohuba prohlaseni objevuji stale casteji...

@destiny: Máš pravdu,to jsem přehlédl. Dobrý postřeh ;)

@destiny: Ono by to bylo ok, kdyby to nebylo napsané, tak jak to je napsané = špatně. Pak vzniká deziluze, které mám z masáží marketingových kampaní až pokrk.

@Holoway: Vypada to ze CZC spolupracuje s Nvidii nejen na strankach ale i v marketingu :-) Kazde 3 dny newska na GTX280/295 a ted tahle klamava akce. Kdyby sem radsi daly clanky ktere cloveku aspon neco reknou a poucej. Drive ty newsky byly teda mnohem lepsi, skoda.

@stratos.: Ty mi spíš řekni jak je možný že 8 minut po přidání příspěvku tam máš hned 10+.
Jseš jenom zas.anej multi-účtař, kterej si tady honí triko a přitom dokážeš mlít jenom pořád tu svou pohádku o ATI.

@ASF: tady neni dizkuze o krizi mentální!!!

@ASF: jak je to mozne? Jan belka se jednoduse prihlasi jako stratos a napise blabol, pak jako stratoss a zabka123, mares1234, brambora3, atiman7 atd... behem cca minuty mnoho plusu;) dokonce se zde v jedne diskuzi vydaval za recenzenta z ehw alias MJahodaEH a postoval tam odkaz na upraveny graf na nejaky imagehosting... prehodil popisky hodnot 4870X2 a GTX295... jeste to opepril tim, ze graf muzete "najid" na nejakem bla bla odkazu:)))

@onadenik: Teda jestli je to až takhle podchycený tak potom nechápu že s tím nikdo nic neudělá, minimálně czechu by mělo vadit že se tu taková zbytečná existence exhibuje.

@onadenik: Smím se zeptat, podle čeho poznals, na jaké účty se přihlašuje?
Neříkám, že to není možné, že má víc účtů, ale příjde mi, že i pro CzC musí být těžké to poznat (protože IP může sdílet několik lidí a cookies v PC ti nepomůže, protože stačí je mazat po přihlášení a nebo používat na každý účet jiný prohlížeč). Díky

@Klinkovsky: podle toho, ze napr napsal jisty text pod uctem brambora3 a v ten samy cas u jine karty totez pod nickem stratos.. navic u tech uvedenych uctu je temer stejna doba zalozeni - rad mesicu. dal staci cist diskuze a poznas ho podle vyjadrovani a nazoru... dalsi vec je, ze se k tomu neodvazi sam vyjadrit... uz se ho na to ptali mnozi a uhrik zaryte mlci a klika;) ano, tento problem je neresitelny pro czc... ale na rovinu, k cemu si tim kdo pomuze, ze ze sebe dela machra na webu, kdyz v realite je to zbabely zabednenec

@onadenik: Díky za vysvětlení.
No pokud ho to fakt baví, tak si vydělá pár na nějaké klubové odměny časem. Ale ten čas je tak velký, že kdyby radši člověk šel na tu dobu makat na brigádu, tak vydělá podstatně víc.
Ale CzC s tímto bohužel nic udělat opravdu nemůže, pročítat diskuze a hledat společné znaky v příspěvcích od několika lidí se jim nevyplatí, to je pro ně lepší zaplatit nějakou tu klubovou odměnu. Takže nám nezbývá nic, než takové lidi ignorovat, případně jim dávat mínusy.
Ikdyž ty mínusy jsou taky úžasná věc. Hodně lidí mi přijde, že je dává ze závisti nebo já nevím čeho. Protože někdo chce poradit, poradím mu, ona napíše, že to fungovalo ta moje rada, ale stejně ten můj příspěvek chytne plno mínusů. Naštěstí mi zas tak nejde o body. Když už jsem něco chtěl, tak stačily body z objednávek. Ale i tak to naštve, že se člověk snaží a pak je mínusama označen za blbca.

@Klinkovsky: ono me uhrik naklikal jiz neco kolem 4000minusu, a mysli si v te sve dute hlave, jak me tresta:)) me jsou body uprimne fuk... ja si vydelavam a kupuji to, co chci;) pokud se jako jan belka nekdo chova par dni, dobra, je to ubohe. ale chovat se takto pres rok!!! to uz je nepochopitelne a je zraly na psycharnu. ja zde budu i nadale upozornovat na jeho podvody, lide by meli byt informovani o tom, co se deje na diskuzich a jaka nula je Jan Belka alis stratos a dalsich x podvodnych uctu

@onadenik: No ale jedno řešení pro CzC bych možná měl. Lidem, co neudělají ani jednu objednávku povolit jen vkládat příspěvky. Zakázat registraci v bonus klubu a zakázat hodnocení příspěvků atd.
To by mohlo trochu pomoct proti lidem s více účty.

@Klinkovsky: To by pro ně z obchodního hlediska nebylo dobré. Takže to neudělaj. Jediný co by bylo dobré (podle mě) snížit nebo i zrušit bodové hodocení za přidávání + a -. Tim by lidé začali snad dávat + tam kam patří a mělo by to smysl.

@Václav Vejvoda: No proč z obchodního hlediska ne? Ti, co u nich nakupují by byli OK. Ti, co to dělají jen kvůli EGU a nebo jen kvůli odměnám, ale přitom z CzC nikdy nic nezvali by měli přístup do bonus klubu zakázaný a zakázané hodnocení.
Lidé by byli motivovaní nakupovat furt stejně a pokud by zmizli lidi, co nenakupují, tak je to jen dobře.
Jinak body za +/- bych nerušil. Ono když někdo radí dobře a dostává plusy, tak by měl být nějak odměněn.

@Klinkovsky: nerozumím tomu, ale myslí, že by to nebyl dobrý tah z toho důvodu, že by ubylo návštěv stránek a tím by poklesly i tržby za reklamu (moc ji tady není - což je výborné, ale občas tu něco zahlídnu)......

@josh.trneny2: na těchto stránkách nikdy nebyla komerční reklama, z které by CzC mělo peníze.
Leda když propagovali film Kozí příběh, což je film, který CzC sponzorovalo. Ale z toho neměli peníze, jen to víc zviditelnílo.
Když to tak řeknu, tak CzC nemá z lidí, co jim chodí na stránky žádné peníze, pokud si něco nekoupí. A z lidí, co chodí spamovat do diskuzí, nic nekoupí a jen berou z bonus klubu má vlastně ještě mínus (nic nevydělá, jen musí zaplatit dárek z klubu).

@stratos.: se jen zeptám... proč ti přijde klamavá akce? co je na ní klamavého?
díky

@KuceraKarel: Vysvětlení iluze: citace: "Abyste získali software zadarmo, stačí zakoupit jediný procesor Phenom z naší nabídky..." - to vypadá, že je to akce CZC, stačí koupit procesor a poslat sériový kód přes stránky AMD. Jenže po kliknutí na stránky AMD zjistíme, že se nejedná o akci CZC, ale přímo AMD, které dává software zdarma ke všem Phenom koupeným kdekoliv. Prostě mi tam chybí, že je to akce AMD určená pro všechny a ne jen pro ty, co nakoupí Phenom v CZC.

Dolar stoupá, ale zase nám klesly autorské poplatky, tak by ceny měli zůstat plus minus stejné, taky je po vánocích, tak by se mělo vyprodávat.

@ladi: AO se nevztahuje na procesory, RAM, atd. To je jen na disky, flash, záznamové média atd. proste jen tam, kde se něco ukládá nebo rozmnožuje (tiskárny, vypalovačky).
V říjnu nebo listopadu jsem tady kupoval základní desku za 950Kč, dneska stojí 1200Kč, takže opravdu ty ceny nejdou dolů, ale nahoru. Je to logické, když ceny elektroniky jsou závislé na hodnotě $ a €. A povánočních slev se v elektronice zas tolik objevovat nemůže, protože na elektroniku nejsou takové přirážky jak na jiné zboží. Tudíž nejde zas tak moc zlevnit (a pod cenou by prodával jen blázen).

@ladi: Pokud sledujete trochu situaci výrobců paměťových chipů(pro RAM, SSD, atd.) Mají velké existenční problémy a některé firmy už zbankrotovaly. Ceny paměťových chipů jsou dnes víc jak dounásobné oprovi prosinci.

To je jasne ze krize dosla az sem, Intel už své dvoujádrové procesory zlevnil o 50%, AMD začalo zlevnovat své 4jádra o 5%(což neni moc, ale dostanete este SW).
Jetli budou slevy porad pokracovat, tak se koupe vyplati.

@T4urQs: AMD s ATI je v těžké krizi, intel toho teď zneužije a obsadí trh takže se z toho AMD už nevyhrabe a skončí. Potom intel ceny zvíší třeba i o 200 procent, konkurence už je nebude omezovat v ničem.

@tonyx3: To je pěkná blbost. Zaprvé poslední CPU od AMD jsou už hodně dobré. Zadruhé chipsety od AMD jsou suprové (780G - dva výstupy na monitor, z toho jeden digitální, HDMI, možnost vypnout přídavnou grafiku a jet na integrovanou, když není přídavná potřeba atd.). Zatřetí grafiky od AMD jsou srovnatelné s nVidií, spíš ještě lepší (podpora DirectX 10.1 atd.). Začtvrté docela dobré je, že do desky s AM3 se dá umístit libovolný procesor od AMD a pojede (pokud je na to deska připravená, například musí mít DDR2 i DDR3). Intelu v jednom socketu nefungují všechny procesory (což neříkám, že je špatně, ale prostě u AMD se dá koupit dobrá deska a až časem vyměnit procesor, u Intelu jde toto hůř).
Takže AMD má trhu co nabídnout.
Já nejsem zastánce jedné značky, vždycky dávám do počítače to, co se zrovna víc vyplatí. Takže Home server je na AMD, HTPC taky, sestřin PC na Intelu, můj NtB na Intelu. V práci jsme teď brali dva Intely, ale co teď mám objednaný PC pro známou, tak bude AMD. To jen tak na okraj pro lidi, co by mě chtěli nazvat přivržencem AMD.
A ještě jedna věc, i pokud by mělo AMD krachnout, tak neskončí, někdo by ho koupil, protože ta firma má potenciál a snad každému je jasné, že Intel nemůže mít monopol.

@Klinkovsky: Neni to zadne krize ale marketing

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®