Diskuze k článku:Recenze: ASUS RT-AC68U AC1900 – král je mrtev, ať žije král

Kontrolka_internetu

Ma tato WIFI neco co ma napr. i obycejny TP-link ve sve nejlevnejsi verzi tzn. kontrolku pritomnosti internetu. (pripade odpojeneho kabelu - oranzove blika vstup WAN, v pripade vypadku internetu trvale sviceni oranzove kontrolky WAN pokud je vse v poradku sviti kontrolka WAN zelene). Myslim, ze je to velmi dulezita informace a u tak draheho modelu nepritomnost bych toto pokladal za velke minus.

Mohu antény prodloužit kabelem?

Jde mi o to každou dát do jiné místnosti. Jaká z antén je na 2,4 wifi a jaká na 5 ghz wifi??

RT-AC68U

Router to není špatný jen mám potíže s připojením externího HDD(1TB od WD) ani podpora ASUS si s tím neví rady a to jsem jim dal přístup pro vzdálené připojení. Po cca měsíčním stylu "oprav" pokus omyl ukončili komunikaci a z jejich strany asi "vyřešeno". Správa FTP také žádná sláva jak již bylo zmíněno.

FTP na RT-AC68U

U tak vychvalovaného routru bych očekával lepší zprávu FTP a v neposlední řadě vyšší přenosovou rychlost. Pokud uvažujete o připojení HDD přes USB 3.0 a využití FTP tak na to zapomeňte. Nakopírování jednoho filmu o velikosti cca 1,5GB na HDD přes drát nebo WiFi trvá cca 40min. Moje zkušenost 10 filmů cca 8h. Opravdu závratní rychlost.

Nejlepší

Do firmy kupujeme jen routery od Asusu, ale samozřejmě jen ty lepší modely, které mají čipy Broadcom. Nikdy se nám nestalo, že by nějaký zamrzl nebo něco podobného. Sice za jeho cenu bychom mohli mít 3 Mikrotiky, ale tyhle modely jsou zaměřeny trochu jiným směrem. Co se nám ale líbí nejvíce, tak to je povedený software Asus WRT. Za hodně peněz dostanete hodně muziky.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!