Všechny komentáře k článku:Reklamujete telefon? Nezoufejte, CZC.cz vám půjčí náhradní!

Dostupnost služby

Dnes jsem reklamoval telefon na pobočce CZC v Klatovech a chtěl jsem využít službu zapůjčení telefonu po dobu reklamace a bylo mi sděleno,že žádný nemají.

Možnosti
8 reakcí
poslední 22. 6. 2015 20:18

Dobrý den,telefony k zápůjčce půjčujeme jenom na pobočkach Příbram a Praha - Háje.

@Robin Leiner - CZC: Pane Leiner,
jste lhář?
Cituji text :
Všichni zákazníci, kteří reklamují svůj mobilní telefon zakoupený u CZC.cz, si mohou bezplatně požádat o zapůjčení telefonu náhradního. Služba je dostupná zdarma na všech pobočkách CZC.cz po celé ČR, a to bez ohledu na výsledek reklamace.Je zde něco o dvou pobočkách? Není a abych se vrátil k původní otázce oklikou. Na MSi GTX-970 si dáváte dodatečnou přirážku dva tisíce proti konkurenci. Chcete jen škubat zákazníky jako společnost.(tedy okrást)Tedy, pokud někdo pracuje pro společnost která nestydatě lže zákazníkům, tak je sám lhář. Ano pane Leiner. Nelžete a zkuste se jako společnost chovat slušně.

Dobrý den,
tak proč udáváte na Vašich stránkách,že,,Služba je dostupná zdarma na všech pobočkách CZC.cz po celé ČR"

@MILANOOK: Služba je dostupná po celé republice pouze na dvou pobočkách. Hehe... CZC jde do Háje. Ještě že nakupuju jinde.

@MILANOOK: Dobrý den,omlouvám se tato služba je již dostupná pro všechny pobočky. Jednalo se o interní chybu.

@Robin Leiner - CZC: Možná by nebylo od věci dát těch telefonů vic než 1 kus na pobočku. Stále nejsou

dobrý den chci dat svuj telefon na reklamaci ma nake problemy a vyděl jsem tady že mi mužete pujčit nahradni od huawei a chci se zeptat jestli to teda plati pro všechni pobočky mam namysli konkretně pobočky v mladé boleslavy děkuji za odpověd

Tak jsem dnes musel opět reklemovat další telefon.A za ty 3 měsíce se nic nezměnilo.Ani sliby pánů Rippla a Leinera.Na pobočce v Klatovech mi bylo opět řečeno,že telefony na zápujčku po dobu reklamace nemají.Páni RIPPL a LEINER jsou lháři a podle mě i podvodníci.Že se nestydíte!!!Pokud tuto službu nemáte,tak ji nenabízejte a neoblbujte slušný lidi.Měj jsem CZC za solidní firmu,ale dnes už vím,že tomu tak není.Jsem velice zklamán a určitě nikomu nedoporučím.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady