Diskuze k článku:Saitek Cyborg R.A.T. 9: nejlepší herní myš bez ocásku

Obecne o RATs

mam RAT5ku a super, hraju malo, koupil jsem hlavne kvuli vzhledu, tlacitkum, a kvalitnimu kabelu (u stare se mi proste polamal) +nastavitelna tlacitka pouzivam v praci. takovy detail pro lidi co si ji koupi: obrazek hlavy (pod palcem), cislovani (na dlanove casti), se pod potici rukou narusi a na dotek pak pripomina nejakou necistou, pri cisteni se mi vrchni vrstva sloupla (jen na onech motivech). casem spodni potisk lehce ztmavl, ale zbytek povrchu mysi je porad jako novy.+reakce lidi, jsou hodne pozitivni. ("Tak tuhle si taky poridim!")

Razer

Samozřejmě sto lidí sto chutí, ale od Saiteku jsem měl obě poslední nejvyšší řady. Jak Saitek Cyborg, tak Cyborg R.A.T.. Jako nejlepší bezdrátovou myš bych ji neoznačil. Razer Mamba, nebo Razer Naga Epic /mám teď/ válcují svým softwareme a dokonalým spracování veškerou konkurenci na poli bezdrátovým myší brutálním způsobem. Díky Vámi zmíněné podložce roste kvalita Razeru ještě o mnoho výš. Bohužel nejhorší je cena. Naga Epic mne svého času stála 2.900,- , ale za jinou myš bych ji již nikdy nevyměnil a zůstávám u Cult of Razer !

Jiné bezdrát myši !!!!!!!!!!!!!!!

Pár udajů:Microsoft SideWinder X8-odezva drát+bezdrát 500Hz,výdrž záleží na použité tužkové baterii,použita 800mAh cca o 50% déle než RAT.Logitech G700-odezva drát+bezdrát 1000Hz,výdrž opět 800mAh cca 5 dní,dosah signálu 6 metrů přez zeď.Razer Mamba-odezva drát 1100Hz,bezdrát 850-870Hz,výdrž 12 hodin hraní,nebo 72
hodin práce,dosah 9 metrů přez zeď.Gigabyte Aivia M8600-odezva drát 1000Hz,bezdrát 900Hz,výdrž 40 hodin hraní,dosah cca 5 metrů.Všechny myši jsem nevypínal a nechal puštěny i při jejich nečinosti.
BTW: problém u RAT 9: cca při poklesu na 20% baterie začně kurzor lehce nestíhat (poskakovat) kopírovat pohyb ruky.
Takže je sice dobrá,ale the best of jako bezdrát pro mě opravdu není.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®