Uživatelské recenze

POS

Nekupovat

 
pospisil4
21.11.2014 | dosud nehodnoceno

TP-LINK TL-WN881ND, síťová karta, PCI-E  |  Je to smejd. Nefunguje v 802.11n rezimu! Prepnu-li do thoto rezimu router vsechny zarizeni funguji bez problemu krome teto karty. Vysledkem je max. rychlost 54MB.

zobrazit celou recenzi
BUS

Klávesnice

 
bustik10
20.11.2014 | kladně hodnotilo 0 uživatelů z 1

C-TECH PROTECT univerzální pouzdro pro 9", UTKC-03BK, černá  |  Klávesnice je kompatibilní s tabletem, který mám.

zobrazit celou recenzi
WIS

spokojenost

 
wisniowskiz
20.11.2014 | dosud nehodnoceno

Lenovo A536, černá  |  S mobilem jsem spokojená,je intuitivní, jednoduchý na ovládání. Software má rychlou odezvu, baterka opravdu vydrží.doporučuji, perfektní a skvělá cena.

zobrazit celou recenzi
SHO

Otravnější než přítelkyně

 
Shonna
20.11.2014 | kladně hodnotil 1 uživatel z 1

ASUS DRW-24F1ST, černá Bulk  |  Splňuje všechny požadavky, ale zvuk který vydává při běžném provozu je téměř nesnesitelný.

zobrazit celou recenzi
HON

Nejlepší herní sluchátka!

 
honzavojta996
20.11.2014 | kladně hodnotilo 0 uživatelů z 1

Razer Kraken 7.1 Chroma  |  Zdravím! Dneska jsem dostal do ruky tyto sluchátka. Čekal jsem na ně asi 3 dny, celej nedočkavej!:) První pohled, první zkouška.. Všechno naprosto super!!

zobrazit celou recenzi
PAN

pochvala na flipové pouzdro

 
panter51
20.11.2014 | dosud nehodnoceno

Samsung flipové pouzdro S-view EF-CG800B pro Galaxy S5 mini (SM-G800), černá  |  Velmi kvalitní flipové pouzdro, doporučuji pro mobilní telefon Samsunf Galaxy S5 mini. Velmi přesná práce a mobil je jako v bavlnce.

zobrazit celou recenzi
JEN

2 měsíce skvělá

 
Jenda14
20.11.2014 | kladně hodnotil 1 uživatel z 1

Connect IT BATTLE MOUSE  |  Tuto myš jsem si koupil společně s klávesnicí a novým počítačem. Pěkný vzhled, pro mě i velikost a hrálo se s ní nejlépe ze všech myší co jsem měl. Bohužel jak tu bylo už několikrát psáno, nevydrží dlouho. Po dvou měsíc…

zobrazit celou recenzi
Avatar

Rychle a stručně :-)

 
milan.kycek
20.11.2014 | kladně hodnotilo 0 uživatelů z 1

LG 23MP65HQ-P - LED monitor 23"  |  Mám tento monitor v práci a jsem s ním velice spokojený. Dobré barvy, které při pohledu ze strany neblednou, dobrý kontrast, rovnoměrné podsvícení... doporučuji!

zobrazit celou recenzi
WEY

WeyrK

 
WeyrK
20.11.2014 | dosud nehodnoceno

Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600  |  spokojený mam 2 X 4GB a šlapou jak hodinky

zobrazit celou recenzi
WEY

WeyrK

 
WeyrK
20.11.2014 | kladně hodnotili 3 uživatelé z 3

AMD Vishera FX-6300  |  Maximalně spokojený.Za tu cenu paráda.Jediné mínus,je box chladič ,který je hlučný při max výkon,a to hodně!!Při přidání přídavného fun větráčku 12x12cm se o dost ztišil.Stejně si objednám nový chladič.

zobrazit celou recenzi

 
Nahoru