Všechny komentáře k článku:Základní deska ASUS Z97/X99 + procesor Intel Core i5/i7 řady K = až 3300 Kč do vaší kapsy

Dotaz

To by mě také zajímalo, zda pokud si člověk objedná komponenty na celou sestavu u CZC se to považuje jako sestava nebo komponenty (pro účel této akce), viz jejich podmínky.:
"12. Tato propagační akce je dostupná pouze pro zákazníky, kteří si zakoupí kvalifikující produkty jako samostatné komponenty a nikoli jako součásti zabudované do systému."Nebo je třeba rozdělit komponenty na 2 faktury (první pouze s CPU+deska, druhá zbytek)?

Možnosti
1 reakce
poslední 16. 12. 2014 16:47

Dobrý den, nárok na vrácení části peněz můžete uplatnit při zakoupení jednotlivých komponent. Podmínkou je, aby se jednalo o kombinaci základní desky a procesoru zařazenou do akce. Společně s těmito komponenty mohou být na faktuře i další položky. Nesmí se však jednat o již hotovou PC sestavu, například již zmiňovaný počítač HAL. V takovém případě není možné cashback uplatnit. Pokud chcete z vybraných komponent nechat bezplatně sestavit počítač, stačí tuto možnost zaškrtnout v objednávkovém procesu a naši technici vám počítač poskládají. V takovém případě je stále možné cashback uplatnit. Hezký den, Martin, CZC.cz

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!