Všechny komentáře k článku:Základní deska ASUS Z97/X99 + procesor Intel Core i5/i7 řady K = až 3300 Kč do vaší kapsy

Akce

Mno co jsem už před pár dny vykoumal, tak dobrá volba určitě je třeba X99-A v kombinaci s i7-5820K (12 vláken), za celkem levno a s vratkou velmi, velmi výkonný kompl...

Možnosti
13 reakcí
poslední 16. 12. 2014 16:45

Ahoj flankere tohle je skvělá akce od Asus jdu do toho :) I5-4690K+ASUS MAXIMUS VII HERO - Intel Z97. Mám akorát jeden dotaz v požadavcích ( Úplný a platný požadavek musí být předložen nejdříve třicet (30) dnů a nejpozději šedesát (60) dnů od data nákupu uvedeného na faktuře nebo dokladu o koupi. Datum nákupu vyznačené na dokladu o koupi je prvním (1.) dnem lhůty. Požadavky, které budou předloženy před lhůtou určenou k podání požadavků nebo po jejím uplynutí, budou považovány za neplatné. ) mohl bys my to prosím ujasnit ? Musím tedy počkat 30 dnů od koupě těchto výrobků a pak až vyplnit formulář na CashBack nebo to mohu udělat hned v den koupě ?

@zippicz: Dobrý den,je to přesně tak, jak píšete - je třeba počkat 30 dní a pak nákup zaregistrovat. Pro jistotu ještě upozorňuji, že je potřeba desku i procesor zakoupit na jednu fakturu ;-)Hezký den,Martin, CZC.cz

@Martin Rippl - CZC: Dobrý den, děkuji za odpověď. Určitě nákup učiním jak zde radíte na jednu fakturu,ale měl bych ještě jeden dotaz.V této akci bylo napsáno že trvá do 27.12. tedy pokud si tuto kombinaci komponent koupím například 12.12 a počkám těch třicet dnů pro tuto akci mohu ji ještě využít i po 27.12 ? Nebo to není možné ? Děkuji za odpověď předem.

@zippicz: Dobrý den,12. 12. je to naprosto OKa, jen je pak třeba počkat těch 30 dní s registrací :-)Fajn den,Martin, CZC.cz

@Martin Rippl - CZC: Děkuji za odpověď, jdu do toho :) už se těším díky CZC.CZ :-)

@Martin Rippl - CZC: Dobrý den, děkuji za odpověď. Určitě nákup učiním jak zde radíte na jednu fakturu,ale měl bych ještě jeden dotaz.V této akci bylo napsáno že trvá do 27.12. tedy pokud si tuto kombinaci komponent koupím například 12.12 a počkám těch třicet dnů pro tuto akci mohu ji ještě využít i po 27.12 ? Nebo to není možné ? Děkuji za odpověď předem.

Dobrý den,četl jsem však někde, že peníze nevrací pokud jsou procesor a deska součástí komponent na sestavení celé PC sestavy... je to tak?
Díky

@Slunowrath: Tohle by mě zajímalo taky, jak to teda je?

@Bendu Olo: Stačí si přečíst podmínky této akce: 12 řádek:" Tato propagační akce je dostupná pouze pro zákazníky, kteří si zakoupí kvalifikující produkty jako samostatné komponenty a nikoli jako součásti zabudované do systému. "
Takže v úvodu této akce je trochu zavádějící a zmatečné psát " postavte si novou PC sestavu na dlouhé zimní večery" má tam být , vyměňte si procesor a desku ze stávající sestavy. Nebo je to jinak? Také jsem o tom uvažoval,ale takhle do toho nepujdu.

@savinec: No jde o to, že se to jistě nevztahuje na koupenou celou značkovou sestavu, ale vztahuje se to i na komponenty na sestavení celé sestavy?

@Slunowrath: Já to chápu tak, že ty komponenty nesmí být už zabudovány, napřiklad kdyby ty komponenty byly v počítači hall3000 tak ale máte smůlu. Ale pokud to bude jako samostatná komponenta, tak to může být i s ostatníma komponentama. Ale rád bych znal oficiální odpověď od CZC.

@tommmyk1: Na takovou odpověď čekám už asi týden... celkem by se hodila...

@Slunowrath: Dobrý den,nárok na vrácení části peněz můžete uplatnit při zakoupení jednotlivých komponent. Podmínkou je, aby se jednalo o kombinaci základní desky a procesoru zařazenou do akce. Společně s těmito komponenty mohou být na faktuře i další položky. Nesmí se však jednat o již hotovou PC sestavu, například již zmiňovaný počítač HAL. V takovém případě není možné cashback uplatnit.Pokud chcete z vybraných komponent nechat bezplatně sestavit počítač, stačí tuto možnost zaškrtnout v objednávkovém procesu a naši technici vám počítač poskládají. V takovém případě je stále možné cashback uplatnit.Hezký den,Martin, CZC.cz

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!