Všechny komentáře k článku:Získej slevu na nákup Logitech produktů!

Logitech

Tak toto vyoadá velice zajímavě,je to logitech takže záruka kvality a využití na to na co to je.Zajímalo by mě jestli je to akce "jen" pro CZC ? ale asi jo jelikož se dá použít jen u czc.DObré je ,že se dá použít i v akční cene věcí logitech,takže chvilku čekat než se slevní,záleží jak dlouho budou věci skladem když je to do vyprodání zásob.100,- není sice moc ale lepší než drátem do oka,je to vlastně nahrazená pošta bez dph pro koupi dalšího produktu,např myš a klávesnice.

@rodrigo: slusna prace !!

100,-

škoda že to není trochu víc než 100kč ... většina těch slevových produktů je nad 1500,- , takže ta stokoruna moc nehraje roli. Ale je pěkné, že aspoň něco.

@marfy2: 100 Kc je naprosto smesna "sleva". Zvlaste kdyz jdou stejne produkty bez problemu v mnoha obchodech sehnat o vice nez tech 100 Kc levneji. Na tohle se snad nemuze nikdo nachytat.

@Draslar: ale může

@Draslar: Tohle je bussines,lidi kteří to moc neřeší tak to prostě koupí v czc a kupují tam většinu věci protože jsou spokojeni,tak proč hledat a kupovat levněji :)

Super :)

Chci pochválit CZC, tyhle akce se mi celkem líbí,ikdyž 100kč není moc,lepší než nic. A Logitech je kvalitní značka,stejně bych si ji koupil i bez slevy.

@s.c.o.t.t: Právě,že hodně lidí i ji kupuje,nic kvalitnějšího neznám,jen levnějšího a to kvalitka moc není.100,- je tak na poštovné,myslím ,že se to vyplatí když se to zajde koupit přimo do pobočky czc.Ale musím říct ,že 200-300,- by bylo už suprový,ale asi to nejde.

@rodrigo: presne, clovek si koupi tak 2 veci a ma po vejpalte, takze se toho moc neuzije :D

@s.c.o.t.t: Každá sleva je příjemná a 100,- zase tak málo není pokryje to poštovné takže děkujeme a jen tak dál))))))

@Waros: Presne, kdo neni z Prahy tak usetri presne castku za postovne. Coz neni vubec spatne, pokud kupuje pouze jeden produkt a nedela vetsi zakazku.

@s.c.o.t.t: Kazda sleva, kteoru lze ziskat minimem usili, podobne jako tahle, je ze stran zakazniku vitana a vyuzivana. Sam bych si nejakou novou mysku Logitech rad poridil, takze slevu pak take vyuziju.

@s.c.o.t.t: Přesně tak=) CZC se snaží, ale některým se nelíbí nic a tak to je pokaždé. Logitech je také moje nejoblíbenější značka. Mám vše Logitech až na reproduktory. Každá sleva dobrá....kor v dnešní době;)...

Sleva

pri registraci produktu Logitech dostavate automaticky slevu 10% na nakup dalsiho zbozi z jecich e-schopu http://www.logitech.com/index.cfm/home/&cl=roeu,en

Chválím

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit:
31149 - Myš Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse PS/2/USB
47897 - Myš Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse for NB
47642 - Myš Logitech G9 Laser Mouse
48204 - KB Logitech Wave Cordless Desktop, CZ, USB i když tady dávám přednost drátové verzi. Určitě mi Logitech dělá radost.

Vx nano

prave som si kupil v jednom nemenovanom elektre modro-zltej farby, mysku vx nano za 990kc, cize asi za 4kila lacnejsie.

Logitech

Přes rok vlastním Logitech WAVE Cordles. Je to bezdrátová klávesnice a myš.
Myš je laserová A zatím si nemohu na nic stěžovat. Výdrž baterií je velice dobrá. Používám nabíjecí baterie s apacitou 2100mAh. V myši mi vydrží ty baterie 5 měsíců a v klávesnici 11 měsíců. Mohu každému poze doporučit.
Ten kdo tu píše že sleva 100 korun je málo, tak bych řekl jen jedno. Teď je ti ta 100 koruna málo, ale pokud by se ti někdy stalo, že se dostaneš do takových sra***, tak by jste byli ochotni každému líbat pr*** aby jste tu 100korunu dostaly.
I kdyby se jednalo o slevu jen třeba 10 korun, tak buďte raději sticha a rádi že je někdo v dnešní době ochotný Vám tu slevu dát.
A komu z Vás se ta sleva nelíbí, tak se jí vzdejte nebo si věci kupte jende, kde nedostanete takovou podporu jeko tady. Nezapomeňte že tady Vám kdykoliv poskytnou pomoc, když máte něco s PC.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!