Všechny komentáře k článku:Zotac GeForce 9600GT 512MB, PCI-E dostupnou!

Cena a vykon

NV nasadila dobrou latku v pomeru techto dvou hlavnich voditek pro zakazniky cena/vykon, avsak ATI na to odpovida zlevnenim verzi 3850 a 3870 cimz se dostava ati opet do vedeni v tomto pomeru, smaozrejme jen pro lidi co se nepriklani ani na jednu stranu a hlavne koukaji po techto 2 parametrechsamozrejme v tomto testu je uvedena trochu horsi netaknuta verze NV avsak ati je rychlejsi v rekneme 5-6 hrach to po zlevneni zase hraje lepe pro ATI. pokud se pouzije nejaka Evga tak by ati trochu pokulhavalo, vsak vsechny testy co sem zjistil jsou v celku jen pro obraz a vykonem jsou zavadejici, pak kdyz mate doma podobny pocitac a mate vic fps a nebo vice bodu v 3dmarku, je proste znat ze ste pouzili kvalitnejsi komponenty.http://www.tomshardware.com/2008/02/21/nvidia_geforce_9600_gt/index.html

@Onizuka: Az tydle gk spadne vice cena a negdo udela bios na preflashnuti, pak to bude primo vynikajici volba :-P

@fixlik: problem je ze proc by cena teto GT padala zatim ji nema co nahradit nebo snad jo? a to az padne tak bude zase jina GT ktera bude vykonejsi. no i kdyz flashnes tak se moc daleko nedostanes jak ati tak nv maj sve moznosti a vic proste z nich nevymacknes. a pokud padne 3870 na tech 189$ coz u nas kolem 4000,-, je uz zase na lidech pro co se rozhodnou.Jinak dekuji necekal sem tak moc kladne hodnoceni :)

@Onizuka: No myslím si že až ATI po slevě 3870 bude určitě nejlepší koupě.

@PUCMELOUN: Rozhodně si ale musíme přiznat, že levné a výkonné karty jsou dnes v módě. Jak HD3850/70 od AMD tak i 8800GT/9600GT od Nvidie. Ale je to samozřejmě dobře.

@iPHONE: toje pravda myslim si ze nejni machrovyna mit drahou vykonou grafiku ale levnou vykonou grafiku :-)

@KelThuzat: Bohužel dost lidí se ani dnes není schopna zbavit dojmu, že vyšší cena = lepší výsledky. V podstatě mají pravdu, ale kvůli pár Mhz nebudu platit 10 000 Kč, žejo? ;)

@MyFlower: naprosto souhlasím, přímá úměra tam rozhodně není

Cena

ja bych koupil, kdy bych mel penize
jinak cena neni az tak vysoka

@sioga: ja bych to řekl taky. lidi nadavaj jak je draha ale ja sem si před rokem kupoval 8800 GTS 320 MB za skoro 10 litru a je mene vykona nez tato(podle testu co jsem videl na games.tiscali.cz)

@sioga: jo cena celkem de :) ale kdyby tak byla X2 za tu samou :D

@sioga: Osobně mi to nepřijde jako dobrá koupě. Podle mě se víc vyplatí karta Zotac GeForce 8800GT, případně verze Amp!, která je sice dražší (ne o tolik) a nabízí mnohem lepší poměr cena/výkon... Na 9600 si podle mě Crysis moc nezahraješ, protože na mojí 8800 GT běží na 13 FPS ;)

@MyFlower: To ho hraješ na Vistě na Very high ne? Já si do Crysis pořídil dX10 tweak a na vysoký detaily (víc nastavit nejde) průměrně 23fps se Zotacem 8800GT. Bez tweaku pochopitelně fps víc, ale trošku líp to vypadá :)

Spokojenost s NV

JA si určite tuto kartu poridim do sveho pc,hned jak budu videt jeji výsledky na netu,fps pri hrách a hodnoceni veškerych hernich serveru.Do ati HD3870 by nešel atini na hry moc nejsou a ja sem hrác

@26012601: A na co jsou Atiny? Na smažení vajíček?:D

@26012601: nevim co jsi ale hráč to nebude:)

Trosku divne ne

Jako nechapu proc tam nVidia rve DDR3 a ještě k tomu jenom DX 10 místo DX 10.1 asi trošku nepřemejšlí ne ?

@xSten19: DDR3 jsou v nekterych pripadech rychlejsi nez DDR4...

@fixlik: ne v nekterych ale v drtive vetsine !!! zalezi totiz krome frekvence i na latenci ;-)...

@StapL3r: no jasny to je pravda ale jak v čem no a hlavně spíš ten DX

@xSten19: Hrajes snad neco na DX 10 ?? tech her zase tolik neni nehlede otom ze je treba Vista a silny HW. A o zadne hre na DX 10,1 este nevim a nez bude tak bude 30 jinych karet ;-)

@Safiron: Jako Dx10 hry mám dvě - Crysis a Hellgate London. Obě dvě fungují i na Dx9 a není v tom skoro žádný rozdíl (Crysis dokonce na 10 vypadá hůř a běží míň plynule)... Dx10 je ZATÍM jenom reklamní trik (jak by řekl můj profesor technického vybavení) - chtějí jím pouze nalákat lidi na Vistu. Dx10 v Crysis obstarává pouze asi jednu tisícinu efektů, v Hellgate London pouze vykresluje Dx10 kouř, který se od Dx9 liší pouze cca +2 FPS a větším vyhlazením okrajů ;)

@MyFlower: Přesně tak. Dále byl průzkum, že 90% profesionálních hráčů hrají na Xp pod DX9. Proč? Xp je pořád stabilnější pro hry a DX10 nepřináší nic zázračného. Jinak k DX 10.1...jak už bylo řečeno, než bude něco s DX 10.1, tak bude mít nVidia další sérii grafik...

@eddiesikora: Je to vskutku tak. V dnesni dobe hardware pribyva na trhu rychleji nez software. A jak jsem videl porovnani DX9 a 10 tak rozdily sou opravdu minimalni a za tu cenu (ze bych musel jet pod Vistou) mi to opravdu nestoji. A hlavne kdyz to stejne vsecko pojede i na DX9

@xSten19: Najdi si recenze a možna najdeš odpověď:)

@xSten19: Znáš hru pod directx 10.1??

@Sow@_red: Znám. Jmenuje se Windows Vista.:D

@santor: tak ta hra me moc nebavi...porad mi nejak pada...:D:D:D

@StapL3r: Strategie?RPG? DEMO!

Zajímavá

Grafárna je zajímavá, musím mrknout na recenze...

Sklad

aspon uz to nebude tak jak u 8800GT ze nekteri z nas na ni cekali mesic nebo dva

ATI vs. NVIDIA

Zajímá vás jaký je skutečný podíl výrobců na trhu než jen zkreslené žebříčky např. ze Steamu? Podpořte a hlasujte: http://ativsnvidia.com/

@Buchtič: já stejně volím osvědčenou a výbornou nVidii ;-)

Vibrace

Zdravím, má někdo zkušenost s touto grafikou ohledně vibrování? Vibruje jak "***** a celý pc je díky tomu hlučný, neví někdo co bych s tím mohl udělat? :) Děkuji.

@Nolifercz: stahnout si program trixx a omezit si otacky

@Nolifercz: A nepřehřeje se? už tak je na 80stupních v zátěži

@Nolifercz: aha, tak to to radeji nedelejte :D

@maniak1.cz: A jinej nápad by nebyl? :D Koupil jsem si Gellid S.T abych se zbavil hluku ze starýho základního AMD chladiče ale s grafikou nevím :( kdyžtak desku mam Asus M2N, nový grafice se moc nebráním ale novější tam asi nenarvu :D

@Nolifercz: měl jsem stejnej problém, stačilo ji pečlivě vyčistit.. zabralo mi to asi 20 min, ale vyplatilo se

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®