Diskuze k článku:Exkluzivně: EVGA GeForce GTX 260 dostupná v našem obchodě

Karta

je to moc povedena karta od nVidie. je to velky konkurent pro 4870 od ATI. evga je velmi kvalitni vyrobce a muze se rovnat s nejvetsimi giganty, obcas je i porazi.

55nm nebo 65nm

Jde o nove karty s 55nm jadry nebo stare 65nm, ktere jsou v nabidce uz dost dlouhou dobu?

Cryostasis - PhysX tech-demo & benchmarky

zacatkem tohoto roku vyjde pecka Cryostasis (s ceskymi titulky od cenegy) konecne budou moci karty GTX260 a GTX280 predvest svuj vykon ve hre s physX podivejte se zde: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30715&r=se video doporucuji 1GB 4870 dle grafu absolutne nestiha (nehratelne)

Hmmm

je proste v poho no ale nemusela by byt tak draha no !!!

Stand Up

Nevíte jak je to v Čechách? Můžu taky upgradovat?

Fajn...

jen by mě zajímalo, kdy se začnou zajímat o rapidní snižování spotřeby. Obě firmy, jak Nvidia, tak ATI, tahají výkony enormním nepoměrem vůči potřebám, kdy výkony dnešních karet jsou nad limity potřeb zahrát si cokoliv na max. Neříkám, že je to zle, alespoň tímto tempem se dosáhne toho, že až vyjde nějaký nový engine, náročný engine, bude stačit pořídit kartu za 4 000 a člověk to rozjede na max. Alespoň podle předpokladů dnešního vývoje výkonu. Na druhou stranu, kdo chce tímto tempem dosáhnout za 5 let na 1000 W zdroj jako nutnost. Nejsem hnidopich, v minulém PC mi stačil 250W zdroj, dnes mi stačí kvalitní 500W a počítám že do další generace by měl být 750W standard. Je to škoda, že u CPU se společnosti tak nějak snaží, ale když vemu, kolik sežere oproti CPU taková nařachaná grafárna, je to možná jedno :D

Výkon

V dnešní době je výkon grafických karet oslňující. Nicméně myslím že by velmi prospělo, kdyby se výrobci OS pokusili o stejný počin, který použil jeden hacker ( bylo to tu i v článku ) tznm využití výpočetní jednotky grafik i v normálním používání. Mohlo by to znatelně zesilit vykon dnešních strojů a dále by se to dalo použít hlavně při konverzích videa a kompilacích a dalších procedurách náročných na CPU.

Cena???

Nádherná grafárna, na ni už by snad mohl běžet i Rise of Rox 4D ne?:) Ale co takhle cena?

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady