Diskuze k článku:Externí grafický adaptér od Fujitsu Siemens

Koupě

Dobrý den,nutně bych potřeboval tento externí grafický adaptér, ale nemůžu nikde sehnat prodejce. Pokud by byl někdo tak laskav a sdělil mi prodejce nebo www- stránky. Díky.

Cena

Otázkou zůstává cena tohoto kousku hardware aby nebylo výhodnější si koupit notebook s pořádnou grafikou

Výhoda

Oproti řešení herní komp (desktop) a notebook, má tohle řešení pro řadu lidí dvě obrovské výhody. Tou první je spotřeba a tou druhou přenositelnost. Stolní compy žerou už moc proudu i když jen suruješ po netu.

Re: ...

vapada velmi dobre uvidime co na to budou rikat prvni co si tuhle veciku koupi

Moc tomu nevěřím

Jednak to je jen pro jeden typ noťasu a za druhý to je přes USB, při jeho rychlosti. A taky že by té krabičce stačilo 5V? To bych chtěl vidět :D

Hodne zajimave

AMD nam v posledni dobe hrne jeden skvely kus HW za druhym ze by ocekavany utok na Nvidii? .)

Velké +

Můj názor je ten, že zařízení je dobrá věcička, i když je jasné, že cena bude téměř shodná s cenou notebooku, ale výhodu bych bral, jakože ,kdyby se notebooky vyrábely se slabším graf čipem (úspora baterie) a dalo se připojit toto zařízení zvlášť. Ono mít výkonné zařízení co v notebooku dost topí není nejzdravější, můj notebook dostává při hraní docela zabrat a plasty mají snahu se kroutit... Další výhoda může být ta, že když už pro Vás bude zařízení "slabé" tak jej odpojíte prodáte a koupíte si novější a lepší - což u každého notebooku jen tak nejde. Je to další užitečná věcička, co se objevuje na trhu :o)

XGP

no nevím, jestli toto rozhraní nepodpoří jiní výrobci, tak to bude slušnej galimatyáš. Jinak konečne se objeví na trhu, ale co cena? Když to bude stát o něco víc než HD3870 tak fajn, ale bojím se, že to bude spíš i 2-násobek ceny interní grafiky.

Matrox

podobný adaptér je na trhu už déle a vyrábí ho Matrox po d názvem TripleHead2Go

Tak to jsem zvědavy

jen cose mi to v praci na stole objevi, rad o tom něco napíšu :)

Zpětná kompatibilita

No, nicméně pro majitele notebooků to nepřináší žádnou výhodu... Jen pokud si nekdo koupil tento... Jinam než sem to díky tomuto rozhraní nepřipojíte. Mrzí mě to. Vim ze technicky neni mozny pripojit grafiku pres usb/fireware/pcmcia, diky prenosovym rychlostem by to ztracelo na smyslu... Takze vlastne se muzem jen modlit ze tyhle porty zacnou cpat i do dalších notebooků a přinese to novou éru v informačních technologiích.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady