Přejít na obsah [o] Přejít na navigaci [n] Přejít na vyhledávání [v] Přihlásit se
Hlavička
Nové přepěťové ochrany APC ochrání najednou PC, TV, telefon i nabíječku

Nové přepěťové ochrany APC ochrání najednou PC, TV, telefon i nabíječku

Produktové tipy

Až osm zásuvek, USB a výstupy pro koaxiální i telefonní linku. To vše chráněné proti přepětí i elektromagnetickému a vysokofrekvenčnímu rušení. Takové zabezpečení nabízí nová generace přepěťových ochran APC SurgeArrest.

Ochrana proti přepětí je jedním ze základních zabezpečení PC, televize a další elektroniky. Chrání ji před poškozením, které vzniká například při problémech v elektrickém vedení. I proto se vyplatí u každého dražšího spotřebiče.

Takových je přitom často v domácnosti hned několik. Od hifi věže přes televizi až po lednici. Společnost APC proto přišla s novými modely přepěťové ochrany SurgeArrest, které dokáží najednou ochránit například telefon, televizi, set-top box, PC, monitor a spoustu dalších spotřebičů. Nabízí totiž až 8 zásuvek, výstupy na koaxiální kabel, telefonní linku nebo USB port.

Všechny zásuvky a porty jsou přitom chráněné proti přepětí a díky filtru EMI/RFI také proti elektromagnetickému a vysokofrekvenčnímu rušení. Přepěťová ochrana APC SurgeArrest si přitom poradí s energií rázu až 2 754 J. Navíc nabízí LED kontrolky, které vás upozorní například na to, že ochrana dodává upravené napětí.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Kromě toho, že APC SurgeArrest nabízí varianty s pěti, šesti a osmi zásuvkami, najdete v nabídce i modely, které k zásuvkám přidávají například USB konektory. Můžete tak pohodlně a bezpečně nabíjet například mobil, i když jsou zásuvky obsazené.

A v nabídce najdete i přepěťové ochrany s konektory pro telefonní linku nebo koaxiální kabel. Jediným přístrojem tak ochráníte celý obývák – včetně telefonu, televize a set-top boxu.

Ohodnoť článek:

Názory ostatních Geeků (1)

A co UTP?

Osm zásuvek, USB a výstupy pro koaxiální... je pěkný, ale k čemu "jen" telefonní linku, když dnes valná většina domácností (což jsou panelákové připojení) je přes providery tahající UTP kabel do bytu, jelikož mají sklepama taženou optiku? A hlavně už i spousta RD je přes antény s UTP, páč co si budem povídat, ale telefonní linka už zkrátka a jednoduše zaostává :) Trochu škoda že tam chybí UTP, jinak vypadá docela pěkně a značka hlavně spolehlivě ;)

Máš něco na srdci?

100% GEEKsměs bez elektroniky 100% GEEKsměs bez elektroniky
nahoru