Acer Nitro 5 2020 (AN515-55-774Z), černá Garance bleskového servisu s Acerem + Servisní pohotovost – vylepšený servis PC a NTB ZDARMA
Acer Nitro 5 2020 (AN515-55-774Z), černá
30 570 Kč 36 990 Kč 28 917 Kč 34 990 Kč

Hodnocení produktu (21)

95%

Máte vlastní zkušenost
s tímto produktem?

Přidat hodnocení
Hodnocení uživatelů (10)

Hodnocení produktu

Zdenek320 ZDE Zdenek320 - ověřený nákup
doporučuje produkt 100 % 8. 2. 2021
  • Rychlost
  • Zvládá i nově vydané hry
  • Super designe
  • Kvalitní chlazení
  • Asi žádné

Nelituji koupě toho to notebooku naplnil mé očekávání

Hodnocení produktu

sanrovis SAN sanrovis
doporučuje produkt 100 % 5. 2. 2021
  • Ve hrách jej nemám zcela vytížen => jsem rád, že je tu výkonnostní rezerva i pro budoucí hry
  • RTX filtr na mikrofon pro telefonování
  • Velké úložiště

Nekompromisní výkon v malém těle.

Nitro 5

kojac KOJ kojac - ověřený nákup
doporučuje produkt 100 % 24. 1. 2021
  • HW nehodnotím. To teď nelze.
  • Windows 10 home.
  • Neskutečný a nestabilní šmejd.
  • Už NIKDY.
  • Chci UBUNTU.
  • Poruším tím záruku?
  • A na co je HDD Upgrade Cable?
  • Zz

Názor

Hodnocení produktu

Anonymní uživatel - ověřený nákup
doporučuje produkt 100 % 20. 11. 2020
  • Cena
  • výkon
  • Tichý

Hodnocení produktu

Johnas93 JOH Johnas93 - ověřený nákup
doporučuje produkt 100 % 18. 11. 2020
  • Tichý
  • Rychlý
  • Nic jsem nenašel

Hodnocení produktu

Anonymní uživatel - ověřený nákup
doporučuje produkt 100 % 13. 11. 2020
  • Mohl by být levnější :-)

Hodnocení produktu

jiri burda JIR jiri burda
doporučuje produkt 100 % 13. 11. 2020
  • výkonný
  • dobře zvládá chlazení
  • nezasekává se a startuje rychle
  • fajn design

Fajnový herní notebook, výkonem ve hrách mi velmi vyhovuje, zároveň se mi taky líbí kvalita displeje

Hodnocení produktu

Qott QOT Qott - ověřený nákup
doporučuje produkt 70 % 4. 11. 2020
  • prekvapive lepsi chlazeni, nez u tritonu 300 (hlucnost, teploty)
  • vykon
  • nebyl nainstalovan ovladac Dolby a ani nemaji ho na webu acer, takze zatim je zvuk priserny, coz u herniho notebooku je problem

.

Hodnocení produktu

Anonymní uživatel - ověřený nákup
doporučuje produkt 100 % 26. 10. 2020
  • jsem nadšen, vše, co jsem očekával.
  • zatím jsem na žádnou nepřišel.

Hodnocení produktu

griheart GRI griheart
doporučuje produkt 100 % 5. 9. 2020
  • RTX grafika
  • Dobře vypadá
  • Výkon
  • Malá podpora ray tracing ve hrách

Všechny hry na Max a to bez 100% vytížení, předpokládám, že i do budoucna na nové hry zde je rezerva

Máte vlastní zkušenost s tímto produktem?

Přidat vlastní hodnocení
kód: 294769
Acer Nitro 5 2020 (AN515-55-774Z), černá Garance bleskového servisu s Acerem + Servisní pohotovost – vylepšený servis PC a NTB ZDARMA
zajímavá cena
-5%
Acer Nitro 5 2020 (AN515-55-774Z), černá
Garance bleskového servisu s Acerem Servisní pohotovost – vylepšený servis PC a NTB ZDARMA
30 570 Kč 36 990 Kč 28 917 Kč 34 990 Kč
Gamingový notebook pro zábavu ve vysokém rozlišení se stylovým designem. 6jádrový procesor Intel Core i7-10750H (2.6GHz, TB 5GHz, HyperThreading), 16GB RAM DDR4, 15.6" 144Hz IPS Full HD displej, grafika NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6, disk 1TB SSD M.2 PCIe NVMe, bez mechaniky, Wi-Fi ax, Bluetooth 5.0, GLAN, USB (2x 3.0/3.1/3.2 Gen 1, 1x 3.1/3.2 Gen 2 a 1x Type-C 3.1/3.2 Gen 2), HD kamera, 4-zone RGB podsvícená klávesnice, operační systém Windows 10 Home.
Akce na televize Akce na televize