Všechny komentáře k článku:Návrat krále: nový čip ATI R600

Docela zábavný..

..koukat, jak se hádá parta ubožáčků, jestli je lepší to nebo ono, ve finále si většina koupí to co bude mít prostě lepší poměr, cena/výkon a bude jim docela šumafuk od koho to je. A mimo to, tyhle high-endy sou sice pěkný, ale jejich počáteční cena je tak vysoká, že si to koupí jen pár technofilů. A ten zbytek si koupí kartu s rozumným výkonem za dobrou cenu.

Možnosti
6 reakcí
poslední 2. 6. 2006 15:02

rovnez velice hodnotny prispevek, hezky si nam to shrnul.

Anooo Demenius další jasná forma, Kdo neskáče není čech .... hop, hop, hop. Mě osobně poměr cena/výkon nezajímá. Já si vybírám podle barvy tištěných spojíků. Základku mám červenou a do ní vnikají růžovoučké karty sliVGA no a pro oživení jeden těžký černý TVtuner kterej se bloncá až úplně dole a v ložisku větráku procesoru mám o kuličku víc.

@Dr. Otker: Vycházim z prodejnosti. Myslíš, že se prodávaj nejvíc high-end karty, nebo mainstream? Ty high-end karty maj jen takovej vizuální efekt, že ta dotyčná firma momentálně vyrábí nejvýkonější kartu (která je většině lidí naprosto naprd). Ve skutečnosti je nejdůležitější která firma vyrábí nejlepší mainstream, ta obvykle vyhrává v prodejnosti, páč z hi-end karet by asi sotva vyžili. :) S čecháčkováním to nemá nic společnýho, takhle to prostě je..

@Daemonius: Tobě asi nedochází, že se ti tu - jak ty říkáš ubožáčci - nenásilnou formou snaží říct, že jsi vážně objevil ameriku. Asi ale jako poslední:oP

@Dr. Otker: No to věřím, že krásně růžovoučké karty vnikají do črvených základních desek úplně nejlíp :-)))

že by se jim právě proto říkalo high-end? ;-)

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!