Všechny komentáře k článku:Nejočekávanější herní pecky měsíce – listopad 2015

Fallout 4

Treti dil jsem dohral na tohle se neskutecne tesim :)

Možnosti
6 reakcí
poslední 23. 10. 2015 20:07
Ověřený GEEK - level 3

Vzhledem k tomu, že třetí díl (čtvrtý) je oprávněné považován za nejslabší díl ze všech Falloutů, doufám, že inspiraci pro tvorbu čerpali spíš z jiných dílů.

@BERNADIC: Třeba z New vegas, tam se hodně polepšili.

Ověřený GEEK - level 3

@petrohrad: Me se teda NV vubec nelibil, ale F3 jsem si uzil, Pitt a Anchorage byly skvele pridavky. Inu sto lidi - sto chuti :)

@BERNADIC: dohrál jsem i dvojku tam byla rozhodne lepsi ale prechod do 3D se povedl ja byl spokojenej :)

No na inspiraci z Falloutu 2 to zatím moc nevypadá... :D

@cihlator: Tak toho,aby se nekdo v dnesni dobe dokazal kultovnimu Falloutu 2, se asi nedockame :DKazdopadne sam mam rad Fallout 3 Reloaded a povazuji ho za jednu z nejlepsich her posledni doby. NV jsem hral jen chvili a nedohral. Tato 4 mne laka.Ale po shlednuti videa mi nektere veci vadi - jako zpusob diskuze nejakymi oblacky... obcas je dobre se drzet zazitych veci,neuskodi to.Z toho mala,co jsem videl mi to spis prijde jako datadisk k F3 reloaded stejen jako bylo NV. Nove zbrane,trochu lepsi grafika,ale zbytek porad jen to same. dokonce kdyz se podivate na to,kdyz rozstrili postavu,tak porad stejna kostkovana grafika...taky bymne zajimalo,jestli je stale boj chladnymi zbranemi tak nemotorny jako v F3 a vsech po nem. To byla snad nejhorsi vec, co na tom byla. - nejvetsi komedie byla,kdyz se objevil Skyrim,ktery je na stejnem enginu,ale bohuzel se tam mnohem vice bojuje chladnymi zbranemi a ty sobouje byly obcas opravdu trageie,ale to jsem odbocil.Asi si pockam,az to budou pridavat k nejake grafice,ale toho se asi nedockam :D:D:DPS: Fallout tactic na obtiznost bez ukladani byl hodne dobrej. Bohuzel jsem nemel cas dohravat 19 a 20 kolo pri hardu,coz by trvalo tak 5-6hodin :D

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!