Všechny komentáře k článku:Recenze: Coolpad Porto – za málo peněz hodně muziky

Cena?

Za tohle 4litry? To radši Honor 3C nebo 4C - toto má hodnotu tak 2500-300 max - víc ne. Snad to lidi nebudou hloupě kupovat :-)

@Pecosek: Nevím, ale tvrzení autora článku, že za tuto cenu není žádný model na trhu lepší je dost zcestné a jasně to dává vědět, že trh nezná detailně. Například od společnosti Vodafone lze zakoupit brandovaný telefon Alcatel, který je ve všech parametrech buď rovnocenný nebo lepší viz Vodafone Smart prime 6 za cenu 3277 Kč nemá konkurenci

@Pecosek: Záleží co od telefonu očekáváš :-) Pokud se nepletu HONOR 4C nemá LTE, má starší android, ano má lepší rozlišení a víc RAM,, ale je to i funkcních ( nebudu tu rozebírat všechny + a -... u obou telefonů to si každý může porovnat sám ). Nemám ani jeden tento telefon, zlobí mi moje S4 Samsung,, tak se poohlížím po něčem novém, levném,, A myslím, že Coolpad je tedy lepší jak HONOR - pro mě krz funkce, potřebuji sms, volat, rychlej net.. Někdo LTE neřeší a verze androidu mu je u ... :-) Takže bych Coolpad nezahazoval :-)

Ramky baterrka

Ty ramky sou malo za ty penize.a ta baterka je docela malo jenom 1800

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®