Všechny komentáře k článku:Recenze: Kingston HyperX Cloud Revolver Stereo – herní sluchátka pro PC i konzole

Ověřený GEEK - level 2

Herní sluchátka a kvalita zvuku

"Pozadu za konkurencí nezůstávají ani v otázce kvality zvukové reprodukce, i když primárně jsou tato sluchátka samozřejmě určena pro hráče." Přeloženo: Poslechově mají hodnotu 500 Kč - za tu cenu se dají pořídit o dvě třídy lepší běžná sluchátka + kvalitní stolní mikrofon. Výrobci pod nálepkou "herní" a cool designem prodávají šunty, které nemají žádnou speciální funkci pro hry a nemají s kvalitním zvukem nic společného - a to ve všech cenových kategoriích.

@Natar: Na jednom fóru jsem dokonce zachytil od uživatele co je recenzoval, že mají horší zvuk než Cloudy.

Ověřený GEEK - level 3

@holcat: Vzhledem k tomu, že u tohoto modelu je vidět na první pohled konstrukční downgrade, tak by mě to vůbec nepřekvapilo.
Nejspíš nepůjde o rebrandovaný Qpad, jako v předchozím modelu, ale vlastní výrobu ... no bez zkušeností fakt nikdo dobrý zvuk neudělá.

Ověřený GEEK - level 2

@holcat: A to je vůbec možné?! :D

@Natar: jaké sluchátka dohromady s mikrofonem mi tedy doporučíte? V této cenové relaci, což je 3500Kč. Já osobně tyto Revolvery od HyperX mám a jediné v čem vidím mínus tak je bass, pokud ho neupravíte ve směšovači tak je nevýrazný, pokud to tak uděláte tak naopak výšky a středy zní otřesně, takže nechávám na default nastavení. Klidně si nechám poradit, mám Sennheiser pecky, které stojí kolem 1000Kč a hrají zhruba stejně. To, že sluchátka s nálepkou "gaming" jsou předražené víme, ale zase je v tom ten komfort toho, že to prostě koupíte a nemusíte nic řešit, kor když má někdo málo místa na stole, nebo celkově prostě mikrofon zvlášť podle mého zavazí a rameno jsou další ne malé peníze navíc. Jakmile budu moci koupit nový Ryzen, tak se pustím do streamovaní a stejnak budu muset nějaký lepší mikrofon koupit, nechci za to dát úplnou raketu, ale do 2000 bych měl pořídit něco co nezní úplně špatně jak už jsem studoval. Co mi tedy poradíte za sluchátka a mikrofon do 3500,-Kč? Děkuji Lukáš.

Ověřený GEEK - level 2

@prudký2: Záleží také na zdroji zvuku - pokud je mizerný, tak to samozřejmě nespraví sebelepší sluchátka, mezi která HypeX ale rozhodně nepatří.
Za cenu 3500 lze doporučit Audio-Technica ATH-AVC500 + Superlux E205U, nebo Behringer C-1U ke kterému je nutno koupit nějaký stojan (pokud se neprodává v nějaké sadě se stojanem).

Ověřený GEEK - level 2

@prudký2: Zajímavou možností mikrofonu je také AntLion Audio GAPL-580/GAPL-843 neboli ModMic, který se dá přidělat na libovolná sluchátka.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®