Všechny komentáře k článku:Recenze: MSI GE72VR 7RF-278CZ Apache Pro – nekompromisní herní mašina [+ soutěž]

Nekompromisni herni notebook??

To ma byt vtip? Od kdyz jen cip ge force 1060 na nekompromisni hrani nevic na rozliseni 4k ktere nezvlada ani 1080. Tady se nekdo osklive prastil do hlavy nez napsal ten clanek, ne?

@ddy: Presne tak. Dovolim si souhlasit i nesouhlasit. GTX1060 na 4k "moderni" hry neni. Na nejake 2 roky stare mozna,ale ne na hry od r. 2016. Na druhou stranu na FullHD staci i na hry do dnesniho dne vydane, pokud nebude zaple hlazovani hran rezimem prevodu obrazu z vyssiho rozliseni. Na notebook dobry,ale ta cena je moc. Kde je ta doba,kdy ntb. s timto typem grafiky (v dobach GTX960) a stejnym CPU zacinali na 30tis? Na 40tis zacinali vykonnejsi modely sve doby (GTX970 resp. dnes by to byla GTX1070)... A at mi nikdo nerika slovo inflace,to by bylo par stovek,max jeden tisic,ale ne 10tis... Za jeden rok moc velka inflace (navic tretina ceny).

@FlashCV: Nekompromisni hrani neni s povypinanym detailem a vyhlazovanim hran. Nekompromisni hrani plna naloz nastaveni.

@ddy: Dobrý den,bylo to myšleno tak, že je možné pracovat klidně až na dvou připojených 4K monitorech. Z textu to skutečně vyplývalo zmateně, takže jsme jej upravili, aby bylo zřejmé, že jde o práci. S hraním skutečně počítejte s ohledem na použitou grafiku ve standardu Full HD, tedy v nativním rozlišení displeje notebooku.Díky za upozornění.

@Martin Rippl - CZC: Aha takze, kdesi zahrabane v textu to bylo opraveno, ale nadpis je porad stejny Nekompromisni herni masina...... takze porad stejny vtip.

@ddy: Děláte jak kdybyste teprve včera objevil novinařinu. Jistě titulek musí lákat, jedná se samozřejmě o reklamní článek, napovědět vám může asi milion odkazů do eshopu i přítomnost soutěže pokud jste to nepoznal. Takový článek je samozřejme v pořádku a vcelku i souhlasím, že na tak malé tělo může být hraní až skoro nekompromisní, díky vnitřnostem a použitému monitoru. Jediný co by se mi nelíbilo je velikost ssd:)

@lordevil: Najdete si ve slovniku co znamena slovo nekompromisni. Vim ze je to reklama nejsem z 19 stoleti, vim ze reklama vyrobek chvali aby se lepe prodal, ale tohle je prez caru. To ja jako napsat ze oktavka je nejlepsi auto a ignorovat Ferari, Lambo, Bugati atd atd jde o princip clovece.

@ddy: -

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!