Diskuze k článku:Reklamujete telefon? Nezoufejte, CZC.cz vám půjčí náhradní!

Dostupnost náhradního telefonu

Dobrý den,potřebuji u vás reklamovat svůj mobilní telefon a chci se zeptat, zda-li máte k dispozici náhradní telefon. V článku uvádíte, že VŠICHNI zákazníci v případě reklamace svého mobilního telefonu dostanou náhradní, nicméně soudě dle komentářů to neplatí. Jde mi o pobočku v Praze, na konkrétní lokalitě mi nezáleží (nejlépe však Háje).Děkuji za odpověď

Nízká dostupnost propůjčení telefonu

Dnes jsem byl u Vás na pobočce Háje reklamovat svůj telefon a očekával jsem, že dostanu propůjčený telefon Huawei, jak slibujete ve službách při reklamaci telefonu. Byl jsem velice zklamán, když mi bylo řečeno, že telefony na půjčení nemají, a prý to ani nemá cenu, že už jsou přede mnou další tři lidé co na telefon čekají, dále že je k dispozici na půjčení pouze jeden telefon na pobočce a že to budu mít telefon dříve opravený, než přijdu na řadu. Velice mě to zklamalo, že takto veliká a prosperující firma jakou jste, nesplní závazek, který slibuje a šetří na zákaznické podpoře, když poskytne pouze jeden telefon na pobočku. Asi si příště rozmyslím, zda u Vás nakupovat a nejít raději ke konkurenci.
Děkuji za odpověď.
S pozdravem Martin Vondrášek

Dostupnost služby

Dnes jsem reklamoval telefon na pobočce CZC v Klatovech a chtěl jsem využít službu zapůjčení telefonu po dobu reklamace a bylo mi sděleno,že žádný nemají.

Dostupnost služby

Dobrý den,
je služba dostupná i u CZC Partnerů ? Děkuji.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®