Všechny komentáře k článku:Soutěž: Co vše lze dělat s počítačem

Vitez?

http://void.gr1ff1n.net/co-s-pocitacem/pokud czc uzna odkaz jako nevhodny, tak ho smazte (po tom co si ho jiste prohlednete :). pochopim to.

Možnosti
18 reakcí
poslední 6. 5. 2008 1:21

To vypada jako PC Stratose :)

@j.karol: Jsi v tom vidět někde grafiku ATI? nebo už jen podle úchylnosti na PC jsi ho poznal? :)Jinak bych se tomu ani nedivil když by on s PC tohle dělal.

Zajímavé co lze provozovat s PC.Viděl jsem ledaco,ale tohle je fakt síla a dost úchylné.

@montini: Hustefoto trošku uchilne trošku dobre a ma to neco do sebe to je pravda :D jen ti nevim jeslit byto vyhralo nejakou cenu :D

Yeah, dobry mazec:D:D btw, mel si poslat jenom 2 fotky;)

Jestli ti to vezmou, tak mi pripadas jako jasnej vitez =D

Taky uz jsem videl, mam zalibu ve starych masinkach ale ne tak zvracenou :-)

omg, fuj, tohle je vazne uchylne.

omg doufám že to smažete je to těžce neetické.

To: griffin-42 "V soutěžních příspěvcích se pochopitelně nesmí objevovat jakékoliv sexuální náznaky a nemorální, ba dokonce rasistické projevy. Autoři takových děl budou ze soutěže okamžitě zcela vyřazeni, bez možnosti uveřejnit jakékoliv další dílo." tohle je přímo v pravidlech takže to už chápeš sám? 1 měř 2x řež.

@Falconcz: nejedna se o soutezni obrazky, to bych je nedaval do diskuse. pravidla jsem bohuzel necetl, neb se souteze ucastnit nebudu.
ale uznavam ze obrazky nejsou uplne vhodne (coz uz je myslim, videt i v druhem odstavci meho prispevku. nicmene jsem obsah linku mirne poupravil. doufam,z e to tak bude lepsi

Fuj se mi zvedl kufr...czc by musello být hloupé a slepé povolit tyhle fotky..

@CatC: to jo, už jen kvůli tomu, že nikde v soutěži není věková hranice nad 18 let.

Tak tohle pánové,to je síla... Nevím, jestli to má, kromé těch PC něco společného s tímhle webem...

Docela drsný a úchylný.Jenom by mě zajímalo jestli je to vlastní zkušenost?

boze, todle to ale neni normalni!!! omg jak todle nekdo muze udelat? :DDD looool

@Zetesino: přišlo mi to nehorázně úchylný :D a jakožto že teď sem neazplatil pír dní net tak mi obačs háže chybky....a ta sv*ně vypadla zrovna když sem byl u třetí fotky...nevěděl sem kam zaměřit oči pře opera něják nešla schodit... ale trvalo to jen prá s než sem dal Win + d že ano :D ALE K VĚCI!!! : http://void.gr1ff1n.net/co-s-pocitacem/DigitalMicroVAXII_and_Zwiebeltuete.jpg - tenhle obrázek se dá hodnotit jako předloha ke ftipůmhttp://void.gr1ff1n.net/co-s-pocitacem/DigitalPDP11_and_Zwiebeltuete-2.jpg - docala kvaltitní fotkahttp://void.gr1ff1n.net/co-s-pocitacem/Picturebook_and_Zwiebeltuete-1-s.jpg dobrej nápad s modemem od Vodafone(víte co myslím??? zasune úd z druhé strany vyeze karta)http://void.gr1ff1n.net/co-s-pocitacem/Picturebook_and_Zwiebeltuete-2-s.jpg - fotka která má dobrej motiv(dobře zakloněná hlava atd) alr kvalita horšíhttp://void.gr1ff1n.net/co-s-pocitacem/Picturebook_and_Zwiebeltuete-7-s.jpg hezky provedené foto (řekl bych že nejlepší a "nejnormálnější":D)http://void.gr1ff1n.net/co-s-pocitacem/SinclairZX81_and_Zwiebeltuete.jpg taky docela kvalitní fotoakce s dovuma klávesnicema??? heh hodil bych to na pornokanál pro PC úchylia celkovej dojem??? je to jedna velká úchylárna, ale fantazii se meze nekladou...kdo určil hranice uchylnosti mimo soutěž??? každý vydí úcyhlki jiných jinak než jeho vlastní já sem třeba úchylnej na kakao a tyhle fotky sou mi cizí.... griffin ovi by třeba přišlo uchylný za den vypít minimálně litr kakaa(nebo mlíka v jakém koli stavu) = názornej příklad.... tak že bych tu z toho nedělal drama, nějáký fotky se určitě povedli a ta již zmíněná moje oblíbená( http://void.gr1ff1n.net/co-s-pocitacem/Picturebook_and_Zwiebeltuete-7-s.jpg ) by podle mě měla šanci na úspěch, nebet těch ostatních :D

@Marhi4: teď si to po sobě kontroluju a vidím ty nehorázný překlepi a hrubky tipu ftipům(tím sem myslel takové ty vtipné obrázky souložicí myši s miší)!!! už se mi klíží oči, taky se omlouvám za případné gramatické nedostatky, gramatika není mou silnou stránkou, nejsem na to hrdý a válčím s tím už hodně dlouho... ten urputný boj stále prohrávám a prohrávám, ale doufám že už brzy zvítezím:)

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!