Všechny komentáře k článku:Srdcem nového barebonu od AOpen bude Pentium M

Cenzura

Tak koukam, ze tu funguje cenzura, jen co clovek zmini konkurenci. Muzu vedet proc? To Vam tak vadi, kdyz tu napisu, ze minimalne jeden (radeji uz nejmenovany) eshop AOpen desku pro Pentium-M nabizi? Rekl bych, ze nabizet to bude vic obchodu a rozhodne to asi neni nic, kvuli cemu by lide houfne utikali jinam (viz jeji cena)

Možnosti
4 reakce
poslední 24. 2. 2005 10:18

Dobrý den, příspěvky porušující pravidla jsou mazány."Upozorňujeme všechny účastníky diskuzí, že příspěvky obsahující vulgární výrazy
a reklamu na konkurenci budou smazány."

@Ondřej Procházka - CZC: Jenze "normalni" clovek pozna rozdil mezi "reklamou" a "objektivni informaci". Sam u te "jmeno-si-tu-nesmim-ani-pomyslet" konkurence nenakupuji, ale to presto nic nemeni na tom, ze tam toto zbozi maji. Jestli Vam jako firme vadi i zverejneni takoveto informace, velmi se svym chovanim blizite totalitnimu zrizeni. Co prijde pak? Vyzva, at "pravoverni" uzivatele vsechny konkurencni obchody hacknou, aby vsichni chodili nakupovat jen k Vam? A to navic i presto, ze plno bezneho zbozi ani v nabidce nemate?

@_tdc_: hehe :-) ta deska (a nejen aopen, ale i DFI) se da uz delsi dobu sehnat a velmi me udivuje proc je take nenabiziteopravite tuto mylnou a zavadejici informaci? nebo se snazite skryt tu skutecnost ze je nenabizite?

@[OC.CZ].Baron: Dobrý den, podle dostupných materiálů není deska AOpen pro P-M v Evropě OFICIÁLNĚ nabízena. To ale neznamená, že se sem nedováží. Pouze AOpen neprodává desku evropským reselerům.

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev Samsung Týden slev Samsung