Všechny komentáře k článku:U většiny žen vyhrál Internet před sexem

Pro koho je vlastně sex a internet?

Někde jsem slyšel zajímavou poučku: Sex je pro chudý, bohatí chlastaj, chlast je pro děcka, dospělí fetujou. Nevím na kolik je tahle poučka pravdivá, a jak přesně bychom tam napasovali internet. Ale myslím, že do příštího výzkumu by zkoumaný vzorek mohli rozdělit dle příjmů, stáří a užívaných drog :-DDD BTW, nepochopil jsem, proč vyloučili lidi pod 18 let, to si snad někdo myslí, že tihle lidé nemají sex a nepotřebují internet?

Možnosti
4 reakce
poslední 23. 12. 2008 19:04

Pravdepodobne srovnavali vydelecne cinnou populaci, tezko rict, nejake duvody nejspis meli, ale je to to samy co lidi 60+, ale ty nikdo nevylouci =P

@lukas999999: Jo, když jseš u těch 60+, vzpoměl jsem si na dobrý fór. Proč má EVA a VAŠEK tolik prodaných CD??? Senioři si je ještě neumí vypálit... :-D. Tento výzkum proběhl v USA a to pro mne hovoří za vše. Jsem ten protiamerický typ a pořád říkám, že kdyby je evropané neobjevili, dodnes tam lítají s oštěpy a loví bizony. Navíc když se podívám do historie, najdu na našem území slovany, germány, atd. A v Americe??? Neznám američana, jako původní obyvatele znám indiány a ten zbytek tam byl odeslán jako největší odpad do kolonií z Evropy. A najednou jsou "hrdí" američané nejmocnější národ na světě a každý se jich bojí... . To mi vadí asi ze všeho nejvíc... .

@PBKenya: Vcelku s tebou souhlasim, ale nejak sem nepochopil, proc by litali s ostepama, kdyby je evropane neobjevili :) (to leda indiani, ale to nejsou "amici", jak je zname dnes)... Cely USA mi prijdou takovy rychlokvaseny, ve srovnani se zbytkem sveta nemaji zadnou historii, ale poucovat ostatni a navazet se do nich, to jim jde.

@sumix: Ti původní indiáni by tam dodnes lítali s oštěpama, tak jsem to myslel. A jinak s tebou také souhlasím. Do všeho se ... a když jim tam pak někdo shodí nějaké letadlo, cítí se nejvíce ublížení. Samozřejmě tímto nechci nijak sympatizovat např. s terorismem, atd., to určitě ne, ale napadá mne např. otázka, proč se američané tak angažovali v tzv. osvobozování bývalé Jugoslávie, Kuvajtu, atd., když to mají všechno přes oceán a půlku světa??? Momentální světová krize jasně ukázala, že celé USA je jen pozůstatek té největší "špíny", která tam byla kdysi z Evropy vyvezena, ale celý svět se z toho nakonec může pěkně podělat.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!