Všechny komentáře k článku:Zacíleno na hráče a tvůrce obsahu. Procesory AMD Ryzen 5 jsou tady

Další hype

Proč mám takovej vtíravej pocit, že ten Cinebench a celkově multimediální tvorba bude jediná kategorie, kde ten procesor Core i5 7600K porazí.Ve hrách o tom silně pochybuju poté, s jakými problémy se aktuálně potýká Ryzen 7.

Možnosti
11 reakcí
poslední 1. 4. 2017 0:12

Jak již bylo řečeno Ryzen je za ty prachy slušná alternativa jako pracovní procesor k Intelu.
Jen pár zoufalců se z něho snaží ve hrách udělat trhač asfaltu , po divadle s R7 i kdyby R5 neměl stejné problémy tak výkon bude pochopitelně za Intelem ve stejné kategorii pokulhávat.
Víra je hezká věc , ale s logikou nemá nic společného , i když se tady AMD guys fan snaží ji povýšit nad skutečnost.
Už to vidím bomba výkon za cenu 10setinovou oproti Intelu , Intel jsou zloději.

@holcat: Mně stačí ta jedna recenze, kde borec píše, že je na Ryzenu nehratelná War Thunder. A proč mám další vtíravej pocit, že ty ostatní ne moc technologicky vyspělý hry na tom budou podobně. Samozřejmě je to nová architektura, ale opravdu chci vidět, jak se většina těchto her optimalizuje. U většiny her by to byl brutální zásah do enginu, který by nebyl pro pár lidí na noční šichtu - jak nás tu učil pan Belka o kódování do DirectX 12 - ale spíš na několik týdnů a předělání 80% kódu hry.

@IvanPrinc: To je fakt, ten by předělal DX 11 hru do DX 12 přes noc a sám.
Tak logicky nic se na Ryzen optimalizovat nebude aspoň s toho co už je venku , Intel drží skoro celý trh s CPU takže AMD má smolíka a už vidim ty zástupy chtivých kupujících jak mění i7 za Ryzeny.BTW: když tu hocijaký experti párujou FX 8150 s 1080 a jak to prej jede : https://www.czc.cz/mafia-iii-pc/176088/produkt/dumtm35uasijrb66pc9dssg9eb/diskuse
tak už se těším na ty ódy o výkonu.
A celkem začínám na ty průvodní keci od AMD u každýho jejich výrobku být alergický naposled jsme se válel smíchy pří uvedení tý bomby 480.

@holcat: No v mém okolí se nikdo takový zatím nepohybuje. Každej včetně mě vychladl po těch porodních bolestech. Portfólio základních desek taky není kdo ví jaký a do těch vybavenějších pro Intel chipset Z270 mají ty pro AMD X370 daleko.Já třeba koupil i7 4820K za 7300Kč a ASUS Rampage IV Black Edition za 7500Kč. Abych tohle vyměnil za něco nového, tak to nové musí být opravdu kulervoucí produkt.

@IvanPrinc: Tak zase, ale AMD míří na budoucnost ( jako jejich vždy revoluční GPU ) takže za cca pár let budeš mít podporu + základní desky atd. na úrovni Intelu kterej bude zase úplně někde jinde jak výkonem tak ,bohužel i cenama.

@holcat: To je sice pěkný, ale na práci si 1000x raději pořídím stabilního Xeona s ECC memory, než nějaký nevyzkoušený bastl..Na domácí střihání mi bude stačit cokoliv, i ta i5..

@BLadin: teď už jen doufat že 1-CPU Xeon E5 v5 bude mít násobič na 44 ideálně 47-48...

@BLadin: Tady někdo nepochopil ironii.

@holcat: O jakych problemech je tu rec?

@mites: Pokud nevíte o těchto veřejných tajemstvích , tak jste ideální potencionální zákazník tohoto zázraku, pane Trololo a nebo mám říct pane mulťáku pardon pane Stratos ?

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady