Všechny komentáře k článku:Zvoní Androidu a iOS hrana? Microsoft odhalil Windows Platform Bridge a další zajímavé novinky

Cortana

Na osobní asistentku Cortanu se těšit samozřejmě můžete a navíc ještě hodně dlouho. Je ve hvězdách, jestli se jí v ČR někdy dočkáme.

@PETRMAT: Proč by ne? Jen je potřeba v roce 2015 umět i něco jiného než jen český jazyk... Doba bohužel pokročila a s češtinou díru do světa vskutku neuděláte. Pakliže nejste ochoten se jazyk naučit dostatečně dobře, abyste mohl používat cizojazyčné funkce, nezbývá, než ty funkce oželet. Je to smutné, ale tak to prostě je a ještě dlouho bude - dokud se vědcům nepodaří přijít na způsob, jak vyrobit univerzální překladač.

@dohnalek.pavel: Souhlas i nesouhlas. Samozřejmě CZ trh je pro MSFT naprosto nezajímavý.Zvoní hrana? Zbožné přání, ale je potřeba udělat mediální masáž. Tak uvidíme jestli to za rok bude alespoň 5%. Kdyby někdo vypsal sázku, vsadím proti. MSFT prostě marketing neumí, není to Apple, i když i Cook je dost slabý. Holt SJ byl mistr, prodal by i hovn.., kdyby bylo zabalené do pozlátka.

@dohnalek.pavel: Aby vám fungovala Cortana, musíte si nastavit komplet US prostředí, tedy i dolary, yardy a galony. A pak vám spolehlivě najde spojení z Washingtonu do Philadelphie. Bude vám to v ČR hodně platné...

Win10 budou legendární

To co umí i v nedokončené podobě, je fakt super. Že bychom se dočkali třeba Hearthstone i na Win telefony? Proč ne :). Je to rozhodně přínosná věc, protože šuntové Win telefony šlapou jak mají a zasloužili by si více pozornosti. Navíc PC verze strčí do kapsy i Win7, těmi funkcemi.

@sklyne: Tak aspoň někdo si to myslí. To je super.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!