Všechny komentáře k článku:Czech Computer oceněn nejlepším internetovým obchodem v ČR

Gratuluji

Nechci to nějak zlehčovat, ale dalo se to čekat:-Dgratuluji a mnoho úspěchů do dalšího roku

Možnosti
5 reakcí
poslední 23. 12. 2008 14:33

U mě CZC jasně boduje, jelikož jiné obchody mě v poslední době hodně zklamaly - půlku toho, co sem koupil sem musel reklamovat a ty obchody využily plnou 30ti denní lhůtu na opravu a navíc nevyhověly mé žádosti na vrácení peněz... U CZC mi zatím vše chodí bez problémů a doufám že to i tak zůstane...

taky se pridavam s gratulaci CZC je dnes opravdu nejlepsi Eshop v CR a doufejme ze mu to vydrzi :)Jinak ve stejne ankete bylo AMD/ATI zvoleno vyrobcem grafik roku 2009 :) a to celych 75% volilo pro AMD a pouze 25% pro Nvidii ,-) tj gratulaci pridavam i k firme AMD/ATI.

@stratos.: Taktez se pridavam ke gratulaci czc nema co se tyce stranek a vetsinou i sluzeb konkurenci jen tak dal. Jen by se mozna mohlo malinko urychlit odesilani zbozi a mohlo by se tu vic rozjet vodni chlazeni popripade by se mohli opet zacit prodavat pameti G.skill nebo Mushkin pak uz bych nakupoval jen tady.)

Dalo, ano máš pravdu, nechcu přehánět, ale pro mě už je czc pár let nej e-shop také gratuluji a přeji spoustu úspěchu,štěstí a spoustu nových ocenění v roce 2009.

take se pripojuju ke gratulaci a at se CZC dari nejen v roce 2009, ale i dalsi a dalsi a dalsi roky :o)

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!