Všechny komentáře k článku:Czech Computer oceněn nejlepším internetovým obchodem v ČR

Zaslouzena vyhra

Rekl bych ze naprosto opravnene ziskal czechcomputer prvni misto, protoze sluzby zde a sluzby jinde jsou uplne o necem jinem. Uz jenom samotne internetove stranky hodne napovidaji, tolik informaci snad nesezenete ani u samotneho vyrobce k danemu produktu. Opravdu velka chvala a doufam ze czechcomputer neusne na vavrinech a bude pokracovat stale na dobre kvalite.
Vesele Vanoce

Možnosti
5 reakcí
poslední 31. 12. 2008 8:35

konkurence má opravdu co zlepšovat, CzC je opravdu dobrej shop!!

@Majklos88: CZC by naopak mě doladit ceny za konkurencí. Je fajn si tu přečíst diskuze k produktům a nechat si poradit. Jenže pak člověk jde a koupí jinde. Ale ocenění si jistě zaslouží.

@Václav Vejvoda: CZC mi přijde celkvoě levnější a výhodnější než zelený marťan, tam jsem našel výrobky v řádech desítek i stovek korun dražší, občas mi ale přijde že jsou procesory u CZC lehce předražené.

@Artanis62: ne všechno je na CZC za nejlepší cenu ale jinak je CZC opravdu nejlepší obchod se skvělým přístupem k zákazníkům a to je často rozhodující než pár korun rozdílu v ceně

Připojuji se ke gratulacím. Vítězství rozhodně zasloužené, minimálně díky bezkonkurenčně rychlému vyřizování reklamací v porovnání s ostaními uvedenými e-shopy (alespoň taková je moje zkušenost) a díky přehlednému webu s dobře propracovaným systémem diskuzí...

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady