Všechny komentáře k článku:Czech Computer oceněn nejlepším internetovým obchodem v ČR

Nic překvapivého...

Taky považuji CZC za nejlepší internetový obchod, vším co dělá, vynikající stránky, v prodejně to běží jak na drátku, dobré ceny a dobrý výběr zboží, takže nejsem nijak překvapená, byla bych, kdyby to tak nedopadlo....

Možnosti
4 reakce
poslední 27. 12. 2008 13:14

To že vyhrál CZC, tak to opravdu není nic překvapivého, ale duhé místo ***** mě docela překvapuje a v hlasování CZC docela dotahuje, ikdyž je to velmi malý vzorek (1051 hlasů).CZC má rozhodně lepší stránky a můžou za to především také nakupující, kteří se podílejí na vylepšování (diskuse, obrázky, recenze apod.)***** zase má kolikrát lepší ceny a lépe roztříděné zboží. CZC neumí celou dobu své existence rozlišit média Verbatim CD-R spindl 25ks SAZO+Crystal vs. Extra protection. Vždy, když chci nakoupit média ve spindlu SAZO+Crystal musím ke konkurenci, jelikož u CZC je lotorie v nákupu. Nechci CZC hanit, ale naopak za výsledek pochválit a zároveň také upozornit: neusněte na vavřínech ještě je stále co zlepšovat!

@HEGERM: CZC je zase oproti konkurenci neuvěřitelné pružná firma, takže jim stačí napsat mail a ty média ti obratem rozdělí. Já sem si takhle psal o jinou barvu flashky, a za dva dny byla na webu taková jakou jsem chtěl.

@1955: To máš sice pravdu CZC patří mezi nejpružnější firmy na našem trhu. Kéž by bylo takových firem více. Ale dokud ty média nerozdělí přímo tady v obchodě, tak je stejně budu nakupovat u konkurence :-)

@HEGERM: Já nakupuju jedině u CZC, protože se nikde nemíním hádat kvůli případným reklamacím apod. Jen ten vzorek hlasujících je poměrně malý.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!